Takımı Sabote Edenler  Var..

Takımı Sabote Edenler Var..

Orhan Yazıcılar'ın Kaleminden Rizespor...

   Her zaman aynı şeyi söylüyorum ve yazıyorum .Şimdi  ise kulak tıkayanlar utansın.

     Ç.Rizespor’u bu hale getirenler utansın.Geçen hafta yazmıştım:Hüseyin Kalpar ve ekibi derhal  görevlerinden alınması lazım.Şimdi ise yine aynı şeyi söylüyorum ve ilave ediyorum..

     Hüseyin hoca ve ekibi de yeterli değil.Yönetim ve bazı futbolcularında uzaklaştırılması lazım.Bu takımı 9 haftadır bu duruma kimler? nasıl getirdi?Hesap sorulmalı dedim ;kimsenin gıkı kıbırdamadı.Demekki  bir maçta vede kendi sahanda 5 gol yemeden olmayacaktı.Aha sana 5 golll.
   
   Aklın başına geldimi.?Bakın ben kimseye kızmıyorum.Kimseye de   üzülmüyorum.Üzüldüğüm tek kesim vefakar ve cefakar taraftara..Onların suçu günahı ne?   

    Hafta içinde bazı çok bilmiş gazeteci arkadaşlarımız,belki iyi niyetle yazmışlar ama..Bilinçsiz yazılar yazarak;.’’Kazanacağız başka yolu yok’’   ‘Elazığa patlayacağız’’     ‘’Kötü dişide dur diyeceğiz’’ ‘’Telafi edeceğiz’’  ‘’Hedef galibiyet’’’’3 puan parolasıyla çıkacağız’’ dediler...yazdılar...çizdiler..Hiçbir zaman doğruyu yazmıyorlar.Biz kimsenin yörüngesinde olmadık olmayacağız.Doğruları her zaman olduğu gibi söylemeye ve yazmaya devam edeceğiz.      

        Şimdi beyler :Söylenecek başka bir şey kalamadığına göre bakalım  o akıl verenler neler söyleyecekler.Duam ve temennim odur ki inşallah bu takım çıkar...

          ÇIKAMAZSADA BİR BAŞKA BAHARA !YAAAA NASİP..

    
Orhan    YAZICILAR

EĞİTİMCİ    YAZAR     

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.