Son Vuruşlarda Etkili Olamadık

Son Vuruşlarda Etkili Olamadık

Bank Asya 1. Lig'de 3-0 sona eren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor maçı sonrası teknik adamların yaptığı açıklamalar:

Çaykur Rizespor Teknik Direktöre Hüseyin Kalpar, 3-0 kaybedilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada,  kar yağışı nedeniyle çok ağırlaşan zorlu bir zeminde mücadele ettiklerine dikkat çekerek, ''Gol pozisyonları bulduk ama atmayı başaramadık'' dedi.

Kalpar, "Bizim açımızdan üzücü bir sonuç. Net bir skorla mağlup olmak çok üzüyor bizi. Burada böyle bir sonuç alacağımıza inanmıyorduk. En azından iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorduk. Talihsiz yediğimiz bir gol. Bize çok büyük bir rahatsızlık verdi. ikinci golde aynı hiçbir pozisyon yokken oldu. Maçın başından gole kadar pozisyon bulan biziz ve atamayanda biziz. Kaleci ve takımın talihsizliği oldu. İki sıfırdan sonra risk aldık. İkinci yarıda sahanında el verişsiz olmasıyla uzun toplarda gol yollarını zorlamaya çalıştık ama muvaffak olamadık" dedi.

Sahaya galibiyet için çıktıklarını, futbolcuların da iyi mücadele etmesine karşın son vuruşlarda etkili olamadığına işaret eden Kalpar, ''Futbolcularımız, inançlarını ortaya koyarak, iyi mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmadık. Özellikle, uzun toplarla rakip kalede gol arayışına girdik. Ancak, son vuruşlarda etkili olamadık. Sonuçta sahadan yenik ayrıldık. Bizim için galibiyet tabi ki önemliydi ama olmadı'' diye konuştu.

Kalpar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını unutarak, önlerindeki diğer maçları düşünmek zorunda olduklarını, sezon sonuna kadar hedefe ulaşmak için mücadeleye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Çaykur Rizesporlu oyuncular Sezer ve Çağrı da, mutlak galibiyet için sahaya çıktıklarını, yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerini dile getirdiler.

Sezer ve Çağrı, yakaladıkları net gol pozisyonlarından, ağır saha şartlarının yanı sıra biraz da şanssızlık nedeniyle yararlanamadıklarını, rakip takımın ise yakaladığı her pozisyonu gole çevirerek gole ulaşmayı başardığını ifade ettiler.

GAZİANTEP CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, yoğun kar yağışı nedeniyle, çok ağırlaşan ve kayganlaşan ağır bir sahada mücadele ettiklerini belirtti.

Maça iyi başlayan taraf olduklarını ifade eden Süral, şöyle konuştu: ''Futbolcularım, maçın başından sonuna kadar, rakibe oranla daha üstün oynadı, sahanın her yerinde vardı, pas yapan, gol pozisyonlarına giren taraf da biz olduk. Böyle bir sahada, iyi mücadele ederek galip gelen tüm futbolcularımı kutluyorum. Gerçekten bu zorlu maçta, futbolcularım galibiyet için ellerinden geleni yaptı. Sonuçta, bizim için çok önemli olan bir galibiyeti 3 güzel gol atarak almayı başardık.''

Süral, Karşıyaka maçı sonrasında, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Çaykur Rizespor maçında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını, bu galibiyetin takım için hayati öneme sahip olduğunu, ilerleyen haftalarda daha da başarılı sonuçlar almak istediklerini dile getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Ahmet Devret ile Volkan Yılmaz da, Çaykur Rizespor gibi bir takım karşısında çok iyi mücadele ederek galip geldikleri için sevinçli olduklarını, daha büyük başarılara imza atmak için daha fazla çalışacaklarını ifade ettiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.