Son Kırmızı Kartı Hatırlayan Var mı?

Son Kırmızı Kartı Hatırlayan Var mı?

Son Kırmızı Kartı Hatırlayan Var mı? Ç.Rizespor, beş yıl aradan sonra yükseldiği süper ligde bir çok spor severin gözünden kaçmış olsada, önemli bir başarının altına imza attı.

Bu sezon süper ligde yer alan 18 takım içinde bir takım var ki, tüm sezon boyunca tek bir kırmızı kart görmeden ligi tamamladı.
 
Bu takımın adı Ç.Rizespor..
 
Sezon boyunca ligde bir çok stresli maçlar oynayan, hakem kararları sonrası sinirlerine hakim olan, sahada sadece futbol adına işini yapan yeşil-mavili futbolcular büyük bir alkışı hak etti. Bu gurur Ç.Rizespor’lu futbolcularına ait.
 
Öte yandan Ç.Rizespor , en son kırmızı kartı geçen sezon PTT. Ligde oynadığı Boluspor maçında görmüştü.
 
10 Ekim 2012 tarihinde  Bolu Atatürk stadında oynanan müsabakanın son on dakikası içinde daha önceden sarı kartı bulunan C.Ahmet Alkılıç,  Boluspor ceza sahası içinde biçilerek, yerde kaldı. Maçın hakemi Kamil Abitoğlu, yüzde yüz penaltıyı vermeyerek, başarılı forvet oyuncusuna aldatmaya yönelik harekattan dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart göstermişti. Yeşil – mavili takım o maçı deplasmanda 1-3 kazanma başarısını bilmişti.
 
Rekor Kıvanç Karakaş’ta!
 
Bu sezon süper ligde kırmızı kart görmeyen Ç.Rizespor’da en fazla sarı kart gören oyuncu orta sahanın dinamosu Kıvanç Karakaş oldu. Kıvanç, toplam 14 kez hakemler tarafından sarı kart gördü. Başarılı futbolcu gördüğü sarı kartlardan dolayı üç kez cezalı konumuna düştü.
 
Haber:  Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.