Serhat`a ilk şok haber

Serhat`a ilk şok haber

Çaykur Rizespor`da yapılan antrenmanda uyarıları dinlemeyen ve teknik direktör Engin Korukır tarafından sahadan kovulan Serhat Akyüz, Adanaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Savunma oyuncusu Serhat’la ilgili yaşanan olayı değerlendiren Korukır, asla futbolcuların ekmekleri ile oynamayı düşünmediğini belirterek herkesin ekmek parası kazandığı yere saygılı olması gerektiğini söyledi. Kendisinin geceli gündüzlü çalışarak takımın başarısı için mesai harcadığını dile getiren Korukır, şunları söyledi:

 “Sporcularımın da en az benim kadar mesleğini sevmeleri gerekir. Rizespor ismi hepimizin üzerindedir. Kimse Rizespor’un üzerinde değil. Birlikte bir yola çıktık ve bu yolda şu ana kadar başarılıyız, bunu sürdürmemiz gerek, sporcularımın da bu anlayışta olmasını beklerim. Yapılan antrenmandaki çift kale maçta ilk 11’de Serhat’a görev verdim. Rakibimizin oyun anlayışına göre kendisini 3-4 kez uyardım. Ancak yine bildiğini yapınca idmandan çıkardım. Takım içinde bunlar doğal şeylerdir. Herkes görevini en iyi şekilde yapması gerekir. Ancak sahadan ayrılırken bazı hareketler yaptı. Bunlar doğru değil. Futbolcu ekmek yediği yere ve sorumlu olduğu kişilere karşı saygılı olmalıdır.”

 SERHAT’LA İLGİLİ KARAR ADANA MAÇI SONRASI
 
Serhat’ı Adanaspor maçı kadrosuna almadığını ifade eden Korukır, “Bu oyuncu ile ilgili kararımı Pazartesi günü vereceğim. Asla oyuncu kaybetmekten yana değilim. Her zaman sporcularıma gerektiğinde arkadaş, gerektiğinde bir ağabey veya bir büyük olarak davrandım. Ama kimsenin bunu su istimal etmesine izin vermem.”


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.