Sercan Kaya: Kayseri maçı ile çıkışa geçeceğiz

Sercan Kaya: Kayseri maçı ile çıkışa geçeceğiz

Çaykur Rizesporlu Sercan Kaya açıklamalarda bulundu.

 Sakatlığının ardından takıma katılan Sercan Kaya, yarın takımla çalışmaya başlayacağını belirterek, "Sıkıntı yok gibi görünüyor. Bir an önce çalışmalara başlayıp elimden geleni yapmak istiyorum. Lig genelinde takımımız iyi ama son haftalarda bir düşüş görünüyor. Altı haftadır kazanamıyoruz. Kayserispor maçı ile çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Son haftalarda sadece iyi oyunu skora yansıtmakta zorlanıyoruz. Bu hafta yapacağımız çalışmalarla Kayserispor maçında iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. 

 
Kötü sonuçlardan dolayı morallerinin bozulduğunu dile getiren Sercan, "Burada takımın kaptanlarına iş düşüyor. Sakatların iyileşmesi ve milli takımdaki arkadaşların gelmesiyle takımı toparlayıp ayağa kaldırmak bizim işimiz. İlk maçlarda iyi işler yapan da son haftalarda kötü sonuçlar alan da biziz. Arkadaşlarıma güveniyorum. Yaşadığımız talihsizliği üzerimizden atacağımıza eminiz" diye konuştu.
 
Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekipte Serkan Kırıntılı, Koray Altınay A Milli Takım, Ali Adnan, Ousmane Viera ile Godfrey Oboabona ise ülkelerinin milli takım kampında bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.