Şenol Güneş, Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Oldu

Şenol Güneş, Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Oldu

ŞENOL GÜNEŞ , TRABZONSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDU.

Trabzonspor, teknik direktörlük görevine deneyimli isim Şenol Güneş'i getirdi. Kulüp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Güneş'in bordo-mavi kravatını öne çıkararak "Efsane" ifadesiyle tecrübeli hocanın beşinci dönemine vurgu yaptı. 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş'in göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, yönetim kurulunda üç aday üzerinde değerlendirme yaptıklarını ve sonunda daha tecrübeli bir isimle yola devam etmeye karar verdiklerini belirtti. Doğan, "Efsanemiz Şenol Güneş ile anlaşma sağladık. Camiamızın kenetlenmesi ve takımımıza destek vermesi çok önemli" dedi.

Şenol Güneş, takımın başındaki ilk antrenmanına perşembe günü çıkacak. Yeni dönemdeki ilk maçını ise eski takımı Beşiktaş'a karşı oynayacak. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor'daki beşinci dönemine başlarken, transfer talebinde de bulunarak orta saha ve kanat mevkileri için takviye istedi.

Daha önce dört farklı dönemde Trabzonspor'da görev yapan Güneş, bordo-mavili takımın başında çıktığı 361 maçta 209 galibiyet, 75 beraberlik ve 77 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.