Şener: Annesine küfür isteyen..

Şener: Annesine küfür isteyen..

58. maddenin ele alındığı Kulüpler Birliği toplantısında Trabzon Başkanı’nın sözleri ortamı yay gibi gerdi.

Küme düşme cezasını kapsayan 58. maddenin görüşüldüğü Kulüpler Birliği'nin dünkü toplantısına G.Antep haricinde tüm kulüpler temsilci gönderirken, zirveye F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, Trabzon Başkanı Sadri Şener ve G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün sert tartışması damga vurdu. Vatan Gazetesi'nin haberine göre; işte toplantıda yaşanan ve gündeme bomba gibi düşecek o diyaloglar...

KOÇ: "2 tane kulüp bizi ağzına sakız yaptı, düşmemiz için uğraşıyorlar. Zaten burada da yan yana oturuyorlar. (Adnan Öztürk ile Sadri Şener yan yana oturdu) Bu çile her gün çekilmiyor. Ne olacaksa bir an önce olsun, ortamı daha fazla germeyin" dedikten sonra tam ağzından Trabzon kelimesi çıkmıştı ki araya Trabzon Asbaşkanı Nevzat Şakar girdi ve "Hop dedik Ali Bey. Konuşurken laflarınıza dikkat edin" çıkışını yapınca tartışmanın fitili ateşlendi. Ardından da başkan Sadri Şener devreye girdi ve söz düellosu şöyle devam etti:

ŞENER: "Çok güzel konuşuyorsunuz. Manisa maçında Kadıköy'de 45 bin kadın toplandı. Siz de onlara UEFA'dan ödül verdirmeyi düşünüyorsunuz. Ancak unuttuğunuz nokta benim ölmüş anama bile küfrettiler."

KOÇ: "Bunu biz yaptırmadık. Küfür Aziz Bey'in de karşı olduğu bir şey."

DELİL YOK GEYİK VAR

ŞENER: "Hani tribünlere hakimdiniz. Trabzon'da annenize küfür edilmesini hanginiz ister? Bunu belirleyin sonra bana mail atın. Etik Kurulu raporu hazırlandı. Trabzon ile Beşiktaş'ın bir şeyi yok. F.Bahçe'nin şike yaptığı maçlar var. Rapor değişecek diyorsunuz. Ek delil filan yok, ek geyik var. Federasyon bir an önce karar versin."

KOÇ: "Biz de öyle istiyoruz. Savunmalar alırsın, ne olacaksa olsun."

Bu diyalogların ardından ise G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk söz aldı. Öztürk, Ali Koç'a hitaben "Herhalde bahsettiğiniz 2. kulüp de G.Saray. Şunu unutmayın; yaptığımız hiçbir açıklama ve konuşmada F.Bahçe demedik. UEFA normlarından, uluslararası kanunlardan bahsettik. Sadece son açıklamamızda size yönelik bir şey yazıldı.an O da Cemal Nalga olayının takipçisi olacağız dediğiniz için" dedi. Bunun üzerine tartışmanın daha fazla alevlenmemesi için alttan alan Koç ise "Evet orada bir yanlışlık oldu, özür dileriz" ifadesini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.