Samsunspor ile Karşıyaka Puanları Paylaştı

Samsunspor ile Karşıyaka Puanları Paylaştı

PTT 1. Lig'de 10. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Karşıyaka karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip gol fırsatlarını değerlendiremeyince beraberliğe razı oldu.

PTT 1. Lig'de 10. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Karşıyaka kozlarını paylaştı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasından gol sesi çıkmadı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki maç 0-0 eşitlikle sona ererken, ev sahibi ekip sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Karşıyaka'nın file bekçisi Necati Yılmaz, başarılı bir maç çıkardı.

Dakikalar 43'ü gösterdiğinde Darryl Roberts'ın bir topu direkten dönerken şanssızlıklar bununla da bitmedi. 71. dakikada penaltı kazanan Samsunspor Musa Aydın'ın vuruşunda skoru değiştiremedi.

Alınan bu beraberliğin ardından Samsunspor puanını 10'a yükseltti. Karşıyaka ise 18 puana ulaştı.

Ligin bir sonraki haftasında Samsunspor deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşıyaka sahasında Boluspor ile mücadele edecek.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Suat Aslanboğa, Mehmet Kısal, Recep Yıldırım
Samsunspor: Atilla, Turgay, Kere, Lokman, Nsumbu (Dk. 10 Ozan), Şenol (Dk. 78 Burak), Hakan, Erdem, Roberts, Uğur (Dk. 66 Ahmet Arı), Musa
Karşıyaka: Necati, Fatih, Ersin, Taha (Dk.56 Ahmet Burak Solakel), Emre (Dk. 85 Onur Türk), Adnan, Banahene (Dk. 65 Muharrem), Onur Akbay, Orhan, Sercan, Dalmat
Sarı kartlar: Dk. 76 Ahmet Burak Solakel (Karşıyaka), Dk. 89 Turgay, Dk. 90+1 Ozan, Dk. 90+2 Kere (Samsunspor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.