Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, İsim Değiştirdi

Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, İsim Değiştirdi

Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın ismi Samsun 1919 Kadın Basketbol Takımı olarak değişti.

Karadeniz'in Süper Lig'deki tek basketbol takımı olan Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kendilerine sahip çıkılmadığı gerekçesiyle takımın ismini değişti.


Maçlara tramvay ile giden Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın yardımcı antrenörü Erdem Işık, "Kulübümüz 10 yıldır liglerde mücadele ediyor. Aynı sıkıntıları geçen sene de yaşamıştık. Çocuklar tramvayla gidip geliyor. Hiç bir sporcunun bu durumu hak ettiğini düşünmüyorum. Sonuçta Türk sporu için uğraşılıyor. Deplasmana giderken normalde servislerin kaliteli olması lazımken geçen Ankara maçına yarım otobüsle gidebildik. Bu sahipsizlik takımı da çok kötü etkiliyor. Karadenzi'i temsil ediyoruz ama düşmeye oynuyoruz. Gençleri Türk basketboluna katmak istiyoruz. İnşallah sahip çıkılır. Çocuklarımız maç günü servisle gelse ondan dahi mutluluk duyabiliriz" dedi.


Çok büyük bir beklentilerinin olmadığını ifade eden Işık, takımın isminin Canik Belediyesi'nin takıma destek olmaması nedeniyle Samsun 1919 Kadın Basketbol Takımı olarak değiştiğini aktardı.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.