Sadri Şener Aday Olup Olmayacağını Açıkladı

Sadri Şener Aday Olup Olmayacağını Açıkladı

Sadri Şener Ayın 26'sında yapılacak genel kurulda 'Aday değilim' dedi.

Sadri Şener'in açıklarından satır başları

- Yarın Türkiye Kupası rövanş maçı için geldim. İbrahim Yazıcı benim çok eski arkadaşım kalp krizinden ölmesine çok üzüldüm. Allah geride kalanlara da sabır versin.
 
- Başkanlıkta 6 senem doldu. Trabzonspor kulübünde en uzun yöneticilik yapmış bir başkanım bunun getirdiği yorgunlukla olağanüstü kongre kararı aldık. Ayın 26'sında yapılacak genel kurulda 'Aday değilim'
 
- Her ne kadar mülayim bir yapıya sahip olsam da kırdığım insanlar olmuştur. kimseye karşı kin gütmedim ve hepinize kulübüm affına teşekkür ediyorum
 
- Siyasetçi arkadaşlarımızın kulüple ilişkileri olduğunu duyuyorum bu istenmeyen bir olay fakat oluyor böyle şeyler.
 
- Yeni başkan adayları arkadaşlar sadece yapabilecekleri projeleri anlatsın. Yeni ve geliştirilebilir projeler anlatmaları gerekiyor.
 
- Trabzonspor'un aldığı saha sonuçları ibreleri hep düşürür. Başkan adayları kişisel sevgilerini ön plana çıkarmasınlar. Adaylar herkese eşit mesafede olmaya çalışsınlar. Ben herkese tekrar teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. İnşallah özel hayatımızda da bol bol karşılaşırız.
 
- Trabzonspor'un borcuna gelince diğer kulüplerinde borçları var. Bizde harcadığımız paraları şampiyonluğa oynarız diye verdik. Fakat bu tutmayınca gelir kaybına uğradık.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.