RTEÜ, ÜNİLİG'de İlk Maçına Çıkıyor

RTEÜ, ÜNİLİG'de İlk Maçına Çıkıyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basketbol Takımı, Üniversite Sporları Ligi (ÜNİLİG) kapsamında ilk maçını İstanbul MEF Üniversitesiyle 23 Kasım Çarşamba günü saat 15.00'da kendi sahasında yapacak.

 Geçtiğimiz yıl yükseldiği 1. Lig'de başarılı bir performans göstererek ligde tutunmayı başaran Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Basketbol Takımı, bu yıl çıtayı daha yukarı çıkardı ve mücadele ettiği tüm parkurlarda kupayı hedefliyor.  

Yaklaşan maç ve turnuvalar hakkında konuşan Takım Koçu Sabri Terzi, ''Genç ve diri bir takım olduk. Yaklaşık 3 aydır idmanlarımıza devam ediyoruz ve geçen yıldan kalan takıma takviyeler yaptık. Yeni katılan arkadaşlarımız hızlı bir şekilde adapte oldu ve takımımız turnuvaya hazır hale geldi.  İnşallahyarın oynayacağımız İstanbul MEF Üniversitesi maçıyla turnuvaya güzel bir başlangıç yapıp, okulumuzun isminin hakkını vereceğiz.'' dedi.

Takım oyuncularını temsilen konuşan Bilal Akyıldız ise, “Bizler çok çalıştık, ortaya bir emek koyduk ve çarşamba günü emeğimizin karşılığını almak için daha çok çalışacağız. Bu üniversite Rize’nin ve Rizeli’nin üniversitesidir. Bu sebeple tüm halkımızı maçımıza bekliyoruz.  Bu desteğe gerçekten ihtiyacımız var.'' dedi.

RTEÜ Basketbol Takımı, 2014-2015 Sezonunda Artvin Çoruh Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı 2. Lig Müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lige yükselmiş ve ligde aldığı istikrarlı sonuçlarla adından söz ettirmişti.

23 Kasım Çarşamba Günü Saat 15.00 'da İstanbul MEF Üniversitesiyle RTEÜ Merkez Kampüs Spor Salonunda oynanacak maçı izlemek isteyen vatandaşlar ve sporseverler de tribünden izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.