Rizespor'un Önceliği İç Transfer

Rizespor'un Önceliği İç Transfer

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Bank Asya 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları başlıyor. İlk görüşmeler, iç transferde sözleşmeleri biten 12 futbolcu ile gerçekleştirilecek.

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Oğuz Aydın, gelecek sezon için hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, teknik ekibin takımla ilgili ayrıntılı rapor hazırladığını ve bu raporun yönetime sunulacağını ifade etti. Aydın, şöyle konuştu:

"Teknik direktörümüz Giray Bulak ve yönetim, sezonun tamamını içeren bir rapor hazırlıyor. Bu rapor doğrultusunda iç transfer politikamızı belirleyeceğiz. Önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası iç transfer çalışmaları başlayacak. 12 futbolcumuzun sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Bunlar masaya yatırılacak."

JALLOW VE BİKOKO'YA TEKLİF

Takımdaki bazı oyuncularına transfer teklifleri geldiğini ifade eden Aydın, "Sözleşmesi devam eden Jallow ve Bikoko'ya teklifler geliyor. Bu oyuncuların sözleşmeleri sürüyor. Henüz bize ulaşan resmi teklifler olmadı. Futbolcularımızla temas sağlanmış olabilir. Bunlar değerlendirilecek" dedi.

Çaykur Rizespor'da sözleşmesi biten futbolcular-

Yeşil-mavili ekipte, bu yıl kaleyi koruyan üç kaleci Ramazan Kurşunlu, Mehmet Ali Tunç ve Selçuk Görmüş'ün sözleşmeleri sona eriyor. Beşiktaş'tan kiralık olarak gelen Erkan ve Sezer Özmen de takımlarına geri dönüyor. Çaykur Rizespor'da sözleşmesi biten diğer oyuncular ise Aytek Aşıkoğlu, Çağrı Yarkın, Engin Aktürk, Mehmet Al, Murat Hacıoğlu, Osman Fırat ve Serhat Akyüz...

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.