Rizespor”un Kartal mesaisi sürüyor

Rizespor”un Kartal mesaisi sürüyor

Rizespor”un Kartal mesaisi sürüyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman takımda eksik oyuncu bulunmadığını ve milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

 - Milli takımın İzlanda karşısında aldığı başarıyı kutlayan Teknik Direktör Hikmet Karaman “ Milli takımımız son dakikalarda aldığı galibiyet ile Fransa 2016 Şampiyonasına direk katılmayı hak etti, Tabii Kazakistan”ı kutlamak gerek, Kazakların Letonya karşısında deplasmanda 1-0 galibiyet ile ayrılması ile direk Play of maçı yapmadan şampiyonaya katılmayı hak etmiş olduk,  Millilerimiz çok iyi mücadele ettiler, tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutluyorum, böyle bir zamanda millilerimizin aldığı başarı ülkeye ilaç gibi geldi” dedi.

    Beşiktaş”a hazırız

Milli maç arası nedeniyle günde çift idman ile hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman “ Çoy iyi hazırlık dönemi geçirdik, eksiklerimiz vardı, hazır olmayan oyuncularımız vardı,  takıma geç katılıp, uyum sorunu yaşayan oyuncularımız vardı, çok iyi çalışma ortamı bulduk ve milli maç arası oldukça yararlı geçti, Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçı var ve bu maça kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

    Eksiğimiz yok

Teknik Direktör Hikmet Karaman takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını belirterek “ Makıadı önceki çalışmada ayağından hafif bir darbe aldı, şu an kondisyon merkezinde çalışmakta, ancak önemli bir şeyi yok, maç gününde takım ile birlikte olacak, bunun dışında eksik veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Günde çift idman ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

  Rizespor Cumartesi gidecek

          Sabah idmanını Kapalıspor salonunda basket oynayarak geçiren Yeşil Mavililer oldukça neşili bir idman yaptı, Salon çalışmasını 1,5 saatte tamamlayan Atmacalar günde çift idman ile akşam yaptıkları idmanla günü tamamladılar.  Cumartesi günü İstanbul”a gidecek olan Rizespor Pazar günü Olimpiyat stadında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi kampa girecek ve maç saatını bekleyecek.

Viera “ ARTIK HAZIRIZ”

Çaykur Rizespor takım kaptanı Viera Beşiktaş maçına hazır olduklarını belirterek “ Artık daha dikkatlı olmam gerek, Kasımpaşa maçında gördüğüm çift sarı kart sonrası arkadaşlarımı yalnız bıraktım, artık çok daha dikkatlı mücadele etmem gerek, Beşiktaş maçı bizim için önemli, önemli oyuncuları var ve Ben ve Godfrey”e çok görev düşmekte, Bursa karşısında aldığımız mağlubiyeti Beşiktaş karşısında telafi etmek istiyoruz, çok iyi çalıştık ve mutlaka puan veya puanlar ile dönmek istiyoruz” dedi.


Deniz Kadah “ Gollere devam”

Çaykur Rizespor”un golcü futbocularından Deniz Kadah önemli bir maça çıkacaklarını belirterek “ Beşiktaş ligin en iyi takımlarından biri, çok iyi mücadele ediyorlar ve pas oranları yüksek bir takım,  ligin en çok gol atan takımlarının başına gelmekte, bizde gol yollarında etkiliyiz ancak, yakaladığımız bazı pozisyonları iyi değerlendirememiştik, Milli maç arası nedeniyle yaptığımız çalışmalarda eksiklerimizi daha iyi gördük ve artık pozisyon harcayan değil, Pozisyon değerlendiren bir takım olduk, Zorlu bir maç olacak , ancak kazanan biz olmalıyız” dedi.


  Mete” Denk kuvvetlerin maçı”

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Saffet Mete milli takımı kutlayarak” Milli takımımız zor bir işi başardı, başarıları ülkemizde ki yas”ı biraz olsun sevince boğdu, Milli takım ve tüm oyuncularını kutluyorum, Rizespor olarak böyle sevinçlere ihtiyacımız vardı, önümüzde Beşiktaş maçı var, her iki ekipte pozisyon üreten, en çok gol atan takımların başında yer almakta, Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçı ile yeniden tırmanışa geçmek istiyoruz. Buna hazırız ve başarılı olacağımıza inaniyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.