RİZESPOR'UN KAFASI ÇALIŞMIYOR!

RİZESPOR'UN KAFASI ÇALIŞMIYOR!

Rizespor’da ilginç gol istatistiği gözlerden kaçmıyor. Oynadığı 11 maçta rakip kalelere 15 gol bırakan Rizespor, bu gollerin sadece bir tanesini kafayla attı.

 Ç.Rizespor’da ilginç gol istatistiği gözlerden kaçmıyor. Buna göre Atmaca, süper ligde oynadığı 11 maçta rakip kalelere 15 gol bırakırken, bu gollerin sadece bir tanesini kafayla attı. Forvet bölgesinde Kwekue gibi dev bir santraforu olan Ç.Rizespor’da bu futbolcunun sezona cezalı başlaması, daha sonra ise yaşadığı sakatlıktan dolayı istenilen katkıyı verememesi bunda en büyük etken olarak gözükse de, Yeşil – mavili ekipte asıl problemin kanat organizasyonların iyi ortaya dönüşmemesi.
 

Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın bir çok kez söyleminde olduğu gibi takımının son final paslarında kötü tercihler yapması deneyimli teknik adamı her maç sonrası sinirlendirirken, Kwekue’den başka direk santrafor oynayan Depetris ve Uche Kalu’nun rakip takım stoperleri arasında eriyip kaybolması bu tip kafa gollerinin gelmemesinde en büyük sorun olarak gözüküyor. 

Uche Kalu “Saç, Baş” Yoldurdu!

Hatırlanacağı gibi son oynanan Karabükspor maçının ikinci devresinde Karabük kalecisi Waterman’ın bir pozisyonda elinden topu sektirmesi ile boş topu havada önünde bulan Uche Kalu altı pas içinden müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kafasıyla filelere bırakamamıştı.

Kafayla Sadece 1 Gol Attık.

Yeşil-mavili takımda Tevfik Köse 1’i kafayla olmak üzere ( 5 gol ), Sercan Kaya 1’i penaltıdan olmak üzere ( 4 gol ), Ali Adnan ( 2 gol ), Depetris ( 1 gol ), Cernat ( 1 gol ), Kwekue ( 1 gol ) ve Gaziantepspor’lu Binya kendi ağlarına gol atmıştı. 

Kalemize Kafayla 3 Gol Yedik..

Öte yandan Ç.Rizespor ligde toplam 15 gol kalesine görürken, bu gollerin 3’ünü kafayla yedi . K.Erciyes takımın Belçikalı forveti Vlemınckx, Eskişehirspor’dan Fransız Ndıaye ve son maçta Karbükspor’dan İlhan Parlak yeşil-mavili takıma kafayla gol atan oyuncular oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.