Rizespor'da Nakoulma Atağı!

Rizespor'da Nakoulma Atağı!

Rizespor'da Nakoulma Atağı!

 Ç.Rizespor'un iki sezon önce devre arası transferinde almak istediği fakat son anda tercihini Liban Abdi'den yana kullanması ile kapısından dönen Nokoulma yeniden yeşil-mavili takımın gündeminde.

Rıza Çalımbay döneminde devre arası transferinde Polonya liginde forma giyen ve Çalımbay'ın yardımcıları tarafından defalarca izlenerek beğenilen forvet oyuncusu Nokoulma, kulübü Mersin İdman Yurdu ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılma kararı alırken, siyahi forvet oyuncuya yeşil-mavili takım kucak açtığı öğrenildi.

İki sezon önce Rizespor'un gündeminde olan Nakoulma, hatırlanacağı gibi son anda Rıza hoca'nın Liban Abdi'ye okey vermesi ile Ç.Rizespor'un kapısından dönmüştü.

İki Gurbetçi Oyuncu Geliyor!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, devre arası transferi için en az iki en fazla dört isim kadromuza katacağız açıklamasını yapmıştı. Deneyimli teknik adamın iki ismi Almanya'da top koşturan iki gurbetçi oyuncu olduğu öğrenildi.

Stoper Bundesliga'dan!

Öte yandan yeşil-mavili ekip, stoper transferini Alman liginden gerçekleştireceği öğrenildi. Adı sır gibi saklanan Alman stoperin bir kaç gün içinde Türkiye'ye gelerek Ç.Rizespor yönetimi ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.