Rizespor'da Korukır Kararı Açıklandı

Rizespor'da Korukır Kararı Açıklandı

Çaykur Rizespor'da alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Engin Korukır, istifasını yönetime sundu. Yönetim kurulu bugün toplantı yaparak Korukır'ın istifasını kabul ettiklerini açıkladı.

Ligde son 6 haftadır tek bir maçta bile galibiyet alamayan ve zirvenin bir hayli gerisine düşen Çaykur Rizespor, son olarak deplasmanda Ankaragücü takımına 2-1 mağlup oldu. Korukır önceki hafta yaptığı açıklamada kötü gidişin 10 haftayı bulması halinde görevden ayrılabileceğini belirtmişti. Sezon başında teknik direktörlük görevine getirilen Korukır, bu süreyi beklemeden istifasını yönetime bildirdi.

Konuyla ilgili Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Sezon başından bu yana takımımızda teknik direktörlük görevini yürüten; sezona çok iyi bir başlangıç yaptığımız hocamız Engin Korukır; özellikle son haftalarda alınan sonuçlar ve sezon başında koymuş olduğu hedeflerine ulaşma aşamalarını kişisel olarak yeterli görmediğinden, görevinden ayrılmak istediğini başkanımıza ve yönetim kurulumuza iletmiştir. Takıma profesyonellik ve takım ruhunu aşılama çabalarını sürekli takip ve takdir ettiğimiz; teknik heyet ve yönetimin birlikte ve uyumlu çalışmalarına örnek teşkil edebilecek düzeyde bir ahenk yakaladığımız; Engin Korukır ile yapılan karşılıklı görüşme ve değerlendirmeler neticesinde talebinin uygun görülmesi kararlaştırılmıştır. Korukır’a; Türk futboluna değerli katkılarının devam edeceği inancıyla, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında da sağlık ve esenlikler dileriz."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.