Rizespor'da İç Saha Sendromu

Rizespor'da İç Saha Sendromu

Bank Asya 1.Ligde 7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Çaykur Rizespor kendi sahasındaki sendromunu bir türlü yenemedi.

Çaykur Rizespor bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda umduğunu bulamadı. Geçen sezon iç saha maçlarının en başarılı takımı olan Yeşil-Mavili ekip ligde bu sezon evinde oynadığı 9 maçtın 3 tanesini kazanırken 5 beraberlik 1 yenilgi aldı. Rizespor iç sahada oynadığı maçlarda Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Güngören Belediye ile golsüz, Konya ve Bolu ile 2-2, Adanaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

7 MAÇTIR GÜLMÜYOR

İç sahalardaki makus talihi Adanaspor mücadelesinde de süren Yeşil-Mavililer öne geçmesine rağmen maçın son dakikasında yediği golle 1-1 berabere kaldı. Bu sezon kendi sahasında tam 13 puan kaybeden Rizespor bu kulvarda iç saha maçlarında başarısız oldu. Yeşil-Mavililer iç sahadaki son galibiyetini lig’in 11. haftasında Denizlispor’u 3-1 mağlup ederek almıştı. Öte yandan Rizespor ligde ise tam 7 maçtır galip gelemiyor.

DEPLASMANDA DÜŞÜŞTE

Ligde iç sahada en faz kaybeden takımlardan biri olan Rizespor, dış saha maçlarında da kaybetmeye başladı. Ligde halen deplasman maçlarında 17 puanla en fazla kazanan takım olan Yeşil-Mavililer son dış saha galibiyetini 12. haftada Karşıyaka’yı 4-2 mağlup ederek almıştı. Rizespor ligde oynamış olduğu son 4 deplasman maçında Sakarya ve Giresun ile berabere kalırken Akhisar ile Gaziantep Belediye’ye farklı mağlup oldu.

Haber: Alihan Telatar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.