Rizespor'a Acil Takviye Şart!

Rizespor'a Acil Takviye Şart!

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Avusturya'dan ayağının tozu ile geldiği İstanbul'da yönetimden defansa acil takviye istedi.

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Avusturya kampı sonrasında takımın durumunu değerlendirdi.

Rizespor'u 1 aydır izlediğini belirten Çalımbay, oyuncularının idmandaki ve maçlardaki performanslarını gözledikten sonra bir kanaate vardığını belirterek, “Özellikle gençlerin tecrübe kazanması gerekiyor. Bu yüzden Şahin Ali ve Mesut gibi bazılarının kiralık olarak gönderilmesini ve gelişmesini istedim. Gerede’de yaptığımız ilk kamp, takımın fiziksel olarak toparlanması kadar oyuncuları tanımam konusunda da çok yardımcı oldu. Kamptan mutlu ve umutlu döndüm. Ancak istediğim seviyeye gelmeleri için zaman gerek” diye konuştu.

TAKVİYE ŞART

Bir kaç bölgeye takviyenin şart olduğunun altını çizen Rıza Çalımbay, "İstanbul'a döner dönmez başkan Metin Kalkavan’dan, özellikle defansa yapmak istediğimiz transferlerin bir an önce gerçekleştirilmesini istedim. Sezona toplam 24-25 kişiyle başlamak istiyorum. Sahada oyunun kontrolü, hızlı paslaşma ve yardımlaşmaya önem veriyorum. Avusturya'da hedefe yönelik olarak yaptığımız çalışmalarda bunun izlerini gördüm. Ama hala eksiklerimiz olduğundan yapmamız gereken çalışmalar var. Bir takım en iyi hazırlık maçlarında tedavi edilir. Hatalar görülür ve düzeltilir. Bugüne kadar 4 hazırlık maçı oynadık. Savaşan, rakiplerine nefes aldırmayan, temposuyla baş döndüren bir takım olacağız" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.