Rizespor takviye ariyor

Rizespor takviye ariyor

Henüz ilk 11 de sahaya çıkamayan Patryk, Nika ve Şovalye”den yararlanma peşinde olan Teknik Direktör Hikmet Karaman bu sporcuları 11 için hazırlamaya çalışıyor.

Beşiktaş mağlubiyetini unutmaya çalışan Atmacalar kendi tesislerinde Cuma akşamı oynayacakları Akhisar maçı hazırlıklarını sürdürüyorlar.  Son iki haftadır tek puan alamayan Yeşil Mavililerde yoğun mesai devam ederken henüz kadroya giremeyen oyuncuları kazanmaya çalışan teknik direktör Hikmet Karaman bu sporcuları hazırlamaya çalişiyor.

       Yoğun mesai

Ofspor ile yapılan idman maçında kadroya giremeyen oyunculara şans veren teknik Direktör Hikmet Karaman yedekte bekleyen oyunculara şans vererek bu oyuncuların performansını ölçtü, ilk 11 de yer alamayan Sercan, Cumalı, Slvestre, Nika, Patryk, Şovalye,Mehmet Akyüz, Ümit, Ertuğrul gibi oyuncuları idman maçında sahaya süren Karaman bu oyunculardan gelecek haftalarda yararlanmak peşinde.

      Yedekler uyarıldı

Ligin 9 uncu haftasına girilirken Teknik Direktör Hikmet Karaman ilk 11 de yer alamayan oyunculara uyarılarda bulunarak “ Artık hazır hale gelmeniz gerek, benim beklemeye tahammulum yok, herkes kendine çeki düzen vermeli, mücadelede herkes kendine yer belirlemeli ve kadroya girebilmek için gerekeni yapmalı, bu maratonda koşuya hazır olmalı” dedi.

       Sakat cezalı yok

Cuma akşamı oynanacak olan Rizespor- Akhisar maçına eksiksiz olarak hazırlanan Yeşil Mavililer kendi sahasında oynayacağı maç öncesi yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş ve Bursa maçında futbolcuların duraksamasından kaynaklanan mağlubiyet konusunda futbolcuları sık sık uyaran teknik direktör Hikmet Karaman Akhisar maçının mutlaka kazanılması gerektiği konusunda futbolculara uyarılarda bulunuyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.