Rizespor ilk yarıyı böyle bitirdi

Rizespor ilk yarıyı böyle bitirdi

Çaykur Rizespor ilk yarıyı böyle bitirdi. İşte istatisliklerle Çaykur Rizespor

Spor toto süper lige Ankara deplasmanında Gençler Birliği maçı ile galibiyetle başlayan Çaykur Rizespor ilk yarının son maçında da evinde Medipol Başakşehir galibiyeti ile tamamladı.

17 Haftalık ilk yarı performansında 6 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Ç.Rizespor rakip filelere 24 gol gönderirken kendi ağlarında ise 22 gol gördü ve hanesine 24 puan yazdırdı.

Ç.Rizespor evinde oynadığı 9 müsabakadan 4 ünü kazandı 3 ünü beraberlikle bitirdi ve sahadan 2 kez de taraftarı önünde mağlubiyetle ayrıldı atmaca evinde rakip ağlara 18 gol gönderirken kendi kalesinde ise 12 gol gördü ve 15 puan topladı.

Deplasmanda ise 8 maça çıkan Çaykur Rizespor bu maçlardan 2 galibiyet,3 mağlubiyet 3 de beraberlik aldı,rakip ağlara 6 gol gönderirken kendi kalesinde ise 10 gol gördü ve hanesine 9 puan yazdırdı.

Ç.Rizespor da ilk yarıda en fazla gol atan isimler ise takımın değişmezi Leonard Kweke olurken Kweuke ağları 9 kez havalandırdı. Kweuke’yi 7 golle deniz kadah takip etti.

Ç.Rizespor ikinci yarı hazırlık kampına 2 ocak cumartesi günü Antalya belek Gloria Serenity otel de başlayacak. İlk antrenman ise aynı gün saat 11 de gerçekleştirilecek.

Ç.Rizespor ligin ikinci yarısına ise evinde Gençlerbirliği maçı ile start verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.