Rizespor ilk idmanını yaptı

Rizespor ilk idmanını yaptı

Ç.Rizespor Rize Mehmet Cengiz Tesislerinde ilk idmanına çıktı.

1 Aylık Erzurum ve Bolu kampı sonrasında Rize ye gelen Çaykur Rizespor akşam saatlerinde ilk idmanına çıktı. Teknik Direktör Engin Korukir yönetiminde ilk idmanına çıkan Rizespor da Sezer ayağının yanması sonucu idmana çıkmazken tüm futbolcular idmanda hazır bulundu. Yarım saatlik koşunun ardından fizik, kültür hareketleri ile idmanına devam eden Yeşil Mavili Ekibin idmanını az sayıda taraftar ile Rizespor un bazı yöneticileri izledi.

       ZEGİRİ PARA İSTEDİ

-Teknik Direktör Engin Korukir in takıma faydalı olmaz diyerek göndermek istediği Zegiri nin transfer komitesinden para istediği bildirildi. Rizespor transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap Arnavut oyuncunun takımdan ayrıldığını ancak yönetimden para istediğini söyleyerek” Menajeri ile de görüştük, biz bu oyuncu ile yollarımızı ayırmak istedik, ancak futbolcu ve menajeri para istedi, sorunu çözmeye çalışıyoruz” dedi.

      4 YABANCI VAR

-Forvet konusunda 4 yabancı oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Kasap “ Yugoslav oyuncu Hüsejinoviç olmazsa dahi 3 yabancı oyuncu ile daha görüşmelerimiz var, ayrıca Zegirinin ayrılması durumunda Azeri bir ön libero ile görüşüyoruz ve o oyuncuyu takıma katmak istiyoruz. Zegiri şu an transferleri kilitlemiş durumda. Bir iki gün içinde sorunu çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

       BUZ YAKTI

-Beşiktaş tan alınan Sezer Özmen in sol ayağının bandajlı olduğu ve bu nedenle idmana çıkamadığı görülürken Teknik Direktör Engin Korukir Sezer in ayağının buzdan yandığını söyleyerek” Önemli bir şeyi yok, buz tedavisi yaparken aşırı buz ayağı yaktı. Birkaç gün içinde düzeleceğini düşünüyorum” dedi.

       AZ TARAFTAR İZLEDİ

-Rize de ilk idmanına çıkan Rizespor u izlemeye bazı taraftar dernekleri ile taraftarlar geldi. Tel örgüler arkasından takımı izleyen taraftarlar yeni transferlere ilgi gösterdi. Yeni transferler gazetecilere poz verirken yönetimden Muharrem Kasap, Mustafa Baltacı, Cengiz Mataracı da idmanı izlemeye gelen yöneticiler di. Rizespor idmanı yaklaşık bir saat sürdü.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.