Rizespor İle Sivasspor 10. Randevuya Çıkacak

Rizespor İle Sivasspor 10. Randevuya Çıkacak

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında kümede kalmayı garantilemek isteyen Çaykur Rizespor ile UEFA şansını devam ettirmek isteyen Sivasspor lig tarihlerinde 10. kez karşı karşıya gelecek

İki ekip arasında geride kalan 9 lig maçında Sivasspor 4, Çaykur Rizespor 3 galibiyet aldı. Taraflar arasındaki 2 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Sivasspor 9, Çaykur Rizespor ise 8 kez fileleri havalandırdı.

Çaykur Rizespor, Sivasspor'a karşı son galibiyetini 2005-2006 sezonunun 28. haftasında deplasmanda 2-1'lik skorla aldı. Rize ekibi, bu karşılaşmadan sonra rakibiyle ligde yaptığı 5 maçın üçünden mağlubiyetle, ikisinden ise beraberlikle ayrıldı.

Rize’de oynan 4 karşılaşmanın ikisini Rize takımı kazanırken, 1 maç deplasman ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı. 1 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

Zorlu karşılaşma öncesi iki takım da Spor Toto Süper Lig'de mağlubiyet almadı. Çaykur Rizespor’da sakatlığı bulunan Engin ve Aykut bu karşılaşmada takımlarında yer almazken, cezalı olan Kağan da bu müsabakaya çıkamayacak. Sivasspor’da ise kaleci Korcan’ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Yarın Rize Yeni Şehir Stadı'nda 15.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.