Rizespor İçin Büyük Gün Geliyor

Rizespor İçin Büyük Gün Geliyor

Yeşil-Mavililer’in kaderini belirleyecek toplantı öncesi sessiz bir bekleyiş var

Süper Lig’in yine kapısından dönen Ç.Rizespor’da nefesler tutuldu gözler, Perşembe günü İstanbul’da yapılacak olan toplantıya çevrildi. Yeşil-Mavili camiada Başkan Metin Kalkavan ve yönetimin görevi bırakıp bırakmayacağı, Mehmet-Ekrem Cengiz kardeşlerin gelip gelmeyecekleri en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bu belirsizliklerin hepsi Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin yapacağı toplantıda netlik kazanacak ama kritik zirve öncesi yoğun bir görüşme trafiği de yaşanıyor.

DEĞERLENDİRME
Merakla beklenen toplantı için geri sayım başlarken şirketin ortakları ve camianın ileri gelenleri bir araya gelip fikir alışverişinde bunup değerlendirmeler yapıyorlar. Toplantı öncesi Rizespor A.Ş.’nin kurulmasını sağlayan Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Yardımcı, A.Ş.’nin Onursal Başkanı Şadan Kalkavan, Cengiz Kaptanoğlu, Başkan vekili Halim Mete ve yöneticiler, içinde bulunulan durum ve yaşanan gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuyorlar.

CENGİZ’LER DÖNSÜN
Rizespor’da yaşanan gelişmeler ile birlikte geleceğinin nasıl olacağı Perşembe günü yapılacak olan toplantıda belirlenip yeni yol haritası oluşturulacak. Ortakların rahatsız oldukları noktaları paylaşarak görüş alış verişinde bulunacaklar. Her türlü değerlendirmenin yapılacağı toplantı da çıkacak kararlar ise meraka bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.