Rizespor Erciyes Hazırlıkları Başladı

Rizespor Erciyes Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Ligi’nde 20 puanla lider olan Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, ligi 1. olarak bitirip şampiyon olacaklarını söyledi.

Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle elde ettiği 20 puanla liderlik koltuğuna oturan Çaykur Rizespor hafta sonu evinde ağırlayacağı ve 17 puanla kendisini 2. sırada takip eden Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır hedefledikleri puanın üzerinde olduklarını ve ligi 1. sırada şampiyon olarak tamamlama hedeflerinin devam ettiğini belirterek, “Bulunduğumuz yer güzel bir yer. Rakiplerimizle puan farkını açtık. Yeniden lider olduk. Bunun devam etmesi için daha fazla üstüne koymamız şart. Elbette her takımın olduğu gibi bizim de eksiklerimiz var. Çok çalışarak eksiklerimizi kapatacağız. Genel fotoğrafa bakıldığında iyi bir takımız. İçeride mutlu bir aileyiz. Sevgimiz saygımız üst düzeyde. Bu aileye herkesin katılmasını istiyorum. Taraftarlarımızın camiamızın ailenin içinde olmasını istiyorum. Rizespor yıllardır bunun eksikliğini yaşıyor. Taraftarımız yanımızda olsun. Biz bu lig’den 1. olarak süper lige çıkacağız. Ben bunu geldiğim gün söyledim. Bunun içinde hayal görmüyorum. Takımıma güveniyorum. Hiçbir eksiğimiz yok ve çok çalışıyoruz. Sahamızda oynayacağımız her maça özellikle taraftarı istiyorum” dedi.
Çaykur Rizespor’un başarılı orta saha oyuncuları Kenan Aslan ile Hakan Bektaşoğlu, iyi yolda olduklarını ve ligde emin adımlarla yürüyeceklerini ifade ederek “Bu galibiyetler ilerisi için bize büyük bir avantaj sağladı. Ama bunların değeri kendi sahamızda oynadığımız maçları kazandığımız da daha da ileriye çıkacak. Biz her maçı sanki şampiyonluk maçı gibi oynuyoruz. Kayseri Erciyes maçına da aynı duygularla çıkacağız. Bu önemli maçı da kazanarak çıkışımıza devam edeceğiz. Rakibimiz son maçında yenildi ama lig’in en iyi takımlarından biri. Takım oyununu iyi oynuyorlar. Bizde iyi bir takımız saha avantajımızı kullanıp galip gelmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.