Rizespor Deplasmandan 1 Puanla Dönüyor

Rizespor Deplasmandan 1 Puanla Dönüyor

Çaykur Rizespor öne geçtiği karşılaşmada Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig yolunda deplasmanda puan kaybı yaşadı.

Bank Asya 1. Ligde 28. haftada günün son karşılaşmasında Çaykur Rizespor öne geçtiği karşılaşmada deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak ilk ikiye girme yolunda yara aldı. Yeşil Mavililerin kalan karşılaşmalar içerisinde en zor deplasman karşılaşması olarak gördüğü Denizli'de puan kaybı yaşaması ilk iki yolundaki şansını ileriki haftalarda kendisinin ve rakiplerin alacağı sonuçlara bıraktı.

Denizlispor karşısında istenilen oyunu sergileyemeyen ve kalesinde birçok gol posizyonu veren Yeşil Mavililer, 74. dakikada Cenk Ahmet'in kaydettiği golle 1-0 öne geçmesine rağmen 81. dakikada Ragıp'ın golüne engel olamayınca Denizli'den bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor 46 puana yükselirken Denizlispor ise puanını 32'ye yükseltti. Yeşil Mavili temsicimiz gelecek hafta sahasında Karşıyaka'yı konuk edecek. Denizlispor ise İstanbul Güngörenspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.