RİZESPOR AKADEMİSİ HIZ KAZANIYOR

RİZESPOR AKADEMİSİ HIZ KAZANIYOR

RİZESPOR AKADEMİSİ HIZ KAZANIYOR

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu; Rize’de yapılması planlanan Rizespor akademisi için çalışmalara devam ediyor.


 

İlk olarak Dünyanın en iyi tesislerinden biri olarak gösterilen ve 200 milyon sterlin harcanarak geçtiğimiz sene açılan İngiltere’deki Manchester City tesislerini (City Football Academy) incelendi ve yetkililerden bilgi alındı.


 

Ayrıca İngiltere'de bulunan teknik direktörümüz Hikmet Karaman da tesisleri gezerek Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini ile sohbet etti.


 

Manchester City Kulübü yetkililerini de Rize’ye davet eden Yönetim Kurulumuz, 22 Aralık Salı günü Chelsea kulübü tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunacak

 

SADECE RİZESPOR İÇİN DEĞİL,

BÖLGENİN GELECEĞİ İÇİN YENİ BİR YAPI KURUYORUZ.

Eğitim ve sporu eksiksiz olarak bir arada buluşturup gençleri yetiştirmeyi hedef alan Rizespor Akademi projesi, sadece Rize’yi değil bölgemizdeki komşu illeri de hizmet alanında kabul ediyor.


 

SPOR VE SOSYAL SORUMLULUK BİR ARADA

Altyapıya büyük önem veriyoruz. Yönetim Kurulumuzun daha göreve geldiğimiz ilk toplantısında Rizespor Akademisi kurmak için karar almıştık.

 

Sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için Çaykur Rizespor geleceğin yıldız sporcularını keşfederek Türk sporuna kazandıracak. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vadeden sporcular için Rizespor Akademisi projesini hayata geçiriyoruz.

 

Gençlerin arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti de yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp topluma kişilik sahibi, sağlıklı nesiller kazandırmayı hedefliyoruz.

 

RİZE İÇİN GELECEK İNŞA ETMEK İSTİYORUZ.

Rize’yi marka kent haline getirmek adına üzerimize düşen görevi yüksek kalite standartlarında yerine getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda da yaptığımız çalışmaların bu kente değer kattığını gördüğümüz anlarda da; kaliteli ve değer katan işlerin altına imza attığımız için gurur duyuyoruz. Kendimizi bu şehre ve bu şehrin insanına karşı sorumlu hissediyoruz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.