Rize'nin Hentboldaki En Önemli Temsilcisi Maddi Sıkıntıdan Dolayı Lige Veda Edecek

Rize'nin Hentboldaki En Önemli Temsilcisi Maddi Sıkıntıdan Dolayı Lige Veda Edecek

Rize’nin hentboldaki en önemli temsilcisi Rize Gençlik Spor, hentbol liglerine maddi sıkıntılardan dolayı veda edecek.

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Rize Gençlik Spor Hentbol takımının maddi nedenlerden dolayı kapatılacağı öğrenildi.


2005-2006 sezonunda kurulan ve o dönem Hentbol 1. Ligi’nde mücadele etmeye başlayan Rize Gençlik Spor Hentbol takımı, bu zaman zarfında 1. Lig ve 2. Liglerde mücadele etti.


İki sezon önce yeniden 1. Lige yükselen ve geçen sezon Yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Gençlik Spor Hentbol takımının kapatılacak olması şaşkınlık yarattı.


2020/21 sezonunda Erkekler 1.Liginde mücadele edecek ve ilk hafta programında da Zeytinburnu Irmak Spor’u konuk eden Karadeniz temsilcisinin kararından dönmesi bekleniyor.


Bugüne kadar spor liselerine ve Üniversitenin spor bölümlerine onlarca öğrenci kazandıran, Hentbol Milli Takımına defalarca oyuncu gönderen, il dışındaki birçok hentbol takımına oyuncu transfer eden ve dışarıdan oyuncu almadan kendi altyapısıyla yetinerek yüzlerce sporcu genç yetiştiren Rize Gençlik Spor Hentbol takımının kapatılacak olması kararından geri dönülmesi bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.