Rize’nin BAL’de Oynayacak 2. Takımı Belli oldu.

Rize’nin BAL’de Oynayacak 2. Takımı Belli oldu.

Rize’nin BAL’de Oynayacak 2. Takımı Belli oldu.

ARDEŞENSPOR BAL LİGİNE DEVAM EDİYOR

İlk Devre ve İkinci Devre Üstün oynamasına Rağmen Sayısız Gol Pozisyonlarını Kaçıran Kırmızı Beyazlıar Ardeşenspor’a 2-1 Mağlup oldu Geçen Yıl Penaltı Atışları sonucunda Kalkanderespor’u geçip Bal ligine kalan Ardeşenspor , Bugün oynanan Bal ligine yükselme maçında Kalkanderespor’u 2-1 mağlup ederek Tekrar Bal liginde yoluna devam etti.

Derepazarı ilçe stadında oynanan Kalkandere spor Ardeşenspor Bal ligi maçının 8. Dakikasında İbrahim  uzaktan attığı mükemmel golle Kalkanderesporu 1-0 öne geçirdi.

22. dakikada  Burak penaltıdan attığı golle maçta dengeyi sağladı ve ilk yarı bu sonuçla tamamladı.İkinci devrenin hemen başında 50. Dakikada Ahmet plase bir vuruşla Ardeşen sporu  2-1 galip duruma geçirdi.

Maçta başka gol olmayınca Ardeşen spor geçen yıl olduğu gibi Kalkanderespor’u bir kez daha eleyerek Çayelisporla birlikte BAL ligine devam dedi.


Maça ilgi oldukça yoğundu.Kalkandere Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım,Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin , Rize MHP Millet Vekili adayı Osman Cem kazmaz, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak Rize TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlı,İyidere İlçe Spor Müdürü Ali Çelik, siyasi parti temsilcileri ,Rize’de bir çok amatör spor kulübünün Başkan temsilci ve oyuncularının haricinde Kalkandere ve Ardeşen’den maçı izlemek için  tribünde yerini alan çok sayıda taraftar vardı

















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.