'Rizeli Hilbert' Lig TV'de!

'Rizeli Hilbert' Lig TV'de!

Beşiktaş'ın Alman Panzeri Roberto Hilbert, Lig TV'ye konuştu.

Atakan Kurt'un sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, gelecek adına umutlu konuşurken takımla ilgili de samimi açıklamalar yaptı.

NEDEN 'RİZELİ HİLBERT' DİYORLAR?
Takımdaki lakabının 'Rizeli Hilbert' olmasını esprili bir dille açıklayan Alman oyuncu, "Burnumu gördüğünüzde zaten anlarsınız. Tipik Rizeli burnu. İnanın kendisiyle dalga geçebilmesi güzel. Bu eğlenceli bir şey" dedi

Takımda sadece kendisinin lakabının olmadığını da söyleyen Hilbert "Başka lakaplar da var. Örneğin Sivok'a David Beckham, Oğuzhan'a Ozzy diyoruz" ifadelerini kullandı.

"HATA TAMAMEN BENİM"
Türkiye Kupası'nda oynanan Ankaragücü maçındaki kısa düşen geri pasını da değerlendiren Hilbert, "O pozisyonda öncelillkle Cenk'le aramıza iletişim problemi oldu" derken, gol olarak sonuçlanan pozisyonla ilgili "Cenk'in bana daha yakın olduğunu düşünüyordum. Hata tamamen benim" diye konuştu.

Takımdaki iletişimin önemine dikkat çeken başarılı oyuncu "Hücumda çok iyi ayaklarımız var. Hugo Almeida çok formda. Fernandes, Oğuzhan ve Holosko gibi önemli isimlerimiz var. Savunmada da iyiyiz ama bazı küçük problemlerimiz var. İletişimdeki sorunları aşarak gol averajımızın daha yüksek olacağını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI
Süper Lig'de iyi bir grafik yakalamalarına rağmen şampiyonluğu konuşmak için erken olduğunu söyleyen Hilbert "Sezon başında herkes çok daha kötü bir sezon geçireceğimizi düşünüyordu. Ama biz elimizden gelenin en iyisi yapmamız gerektiğini düşündük. Şu anda herhangi bir şey konuşmak için çok erken. Maç maç bakıyoruz" diye konuştu.

"ONLAR BENDEN KORKSUN"
Roberto Hilbert, çekindiği herhangi bir kanat oyuncusu olup olmadığı sorusuna ise "Herkese karşı oynadım. Korktuğum hiç sol kanat oyuncusu olmadı. Onlar benden korksun" şeklinde cevap verdi.

Teknik ditrektör Samet Aybaba'ya da övgüler yağdıran başarılı oyuncu, "Teknik direktörü takımın performansından ve skorlardan görebilirsiniz. Kendisi çok iyi bir karakter. Sürekli yüz yüze görüşmeler yapıyor. Hem kendisiyle hem de bütün teknik ekiple gayet iyi bir ilişkimiz var. Bunun her zaman böyle olacağını düşünüyorum" dedi.

"HEDEFLERİM BİTMEZ"
Hedefleriyle ilgili soruya da "Ben hedeflerime hiç bir zaman ulaşamam" sözleriyle cevap veren Alman yıldız, "Çünkü hedeflerim hiç bir zaman aynı kalmaz. Benim hedeflerim hergün gelişiyor. Her zaman daha iyi performans göstermek benim asıl hedefim" diye konuştu.

Hedeflerinden birisininde milli takıma dönmek olduğunu açıklayan Hilbert "Elbette hedeflerimden birisi de bu ama ama ben gerçekçiyim. Almanya Milli Takımı çok iyi oyunculardan kurulu. Umarım beni yeniden hatırlarlar ve beni çağırılar. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.