Rize’de Sporun Yıldızları Ödüllerine Kavuştu , Yılın Televizyonu Çaytv Oldu

Rize’de Sporun Yıldızları Ödüllerine Kavuştu , Yılın Televizyonu Çaytv Oldu

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı gösteren sporcular ve antrenörler “Sporun Yıldızları” ödül gecesiyle ödüllerine kavuştu.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sporun Yıldızları” ödül töreninde 2019-2021 yılları arasında Rize’den ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren 53 sporcu ve antrenöre ödülleri verildi.

Branşlarında başarı gösteren sporcu ve antrenörlere ödüllerinin verildiği "Sporun Yıldızları" ödül töreni Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı, Ömer Faruk Duman, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Gençlik ve Spor Müdürü Gürhan Yıldız, kurum müdürler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

rize-sporun-yildizlari-1.jpg

Birbirinden güzel gösteri ve etkinliklerin sergilendiği tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından dünya karate kata şampiyonlarının gösterisi, yetenek sizsiniz finalisti Hakan Gündoğan’ın jimnastik gösterisi geceye renk kattı.

Rize’de spora emek veren ve değer katanların ödüllendirildiğini gecede; Akarsu Kano, Atıcılık, Boks, Durgun Su Kano, Güreş, Halter, Judo, Kayak, Kick Boks, Masa Tenisi, Atletizm, Tekvando ve Yüzme branşlarında toplam 33 sporcu ve 20 antrenöre ödülleri verildi.

rize-sporun-yildizlari-12.jpg

Sporun enlerinin ödül aldığı gecede;

Yılın Sporcusu : Hilal Avcı,

Yılın Antrenörü: Sibel İlgün,

Yılın Takımı     : Belediyespor Basketbol Takımı,

Yılın İl Temsilcisi: Hüseyin Dilsiz,  

Yılın televizyonu: Çay TV,  

rize-sporun-yildizlari-17.jpg

Vefa ödülü        : Adnan İlhan, Mehmet Karaaslan ve Ramazan Çepni seçildi.

rize-sporun-yildizlari-13.jpg

Törende konuşan Rize Valisi Kemal Çeber, “Bu güzel gecede ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini vereceğiz. İlimizden çıkan sporcularımız birçok branşta güzel başarılar elde ederek bizleri gururlandırdılar. Bu başarıların devam etmesi içinde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. İlimizde spor alanında birçok tesis var. Yenileri de yapılmaya devam ediyor. Gençlerimizin sporla iç içe olması için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.  Yeter ki evlatlarımız başarılı olmak için önlerine bir hedef koyarak çalışsınlar. Bizler gençlerimize güveniyoruz ve her zaman imkanlarımızla onların yanındayız.

Spor sadece fiziksel bir aktivite değildir. Aynı zamanda kardeşliği, sevgiyi, birliği ve beraberliği içinde barındıran bir olgudur. Sağlıklı bir gelecek için gençlerimizin sporla iç içe büyümeleri çok önemlidir.

rize-sporun-yildizlari-14.jpg

İlimizden çıkan başarılı sporcularımız kendilerinden sonra gelenlere örnek olmaktadır. Gençlerimizin azimle ve karalılıkla yapacakları çalışmalar inanıyorum ki onlara birçok başarıyı daha getirecektir. Neden Rize’den bir olimpiyat şampiyonu çıkmasın ya da dünya şampiyonu? Bizim gençlerimizde bu kapasite var. İnşallah Rize’den yetişecek sporcularımız ülkemizi uluslararası programlarda temsil edecek ve ülkemize birçok başarı getireceklerdir.

Bu vesileyle sporun her bir branşında inançla, azimle gayretle kararlılıkla emek veren tüm sporcularımızı, çok kıymetli antrenörlerini, her daim yanlarında olan değerli ailelerini bu vesileyle tebrik etmek istiyorum."

“Sporun Yıldızları” ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

SPORUN YILDIZLARI GECESİ TEKRARINI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.