Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Çaykur Rizespor'un 5-3 kaybettiği karşılaşmadan sonra iki takımın teknik patronu açıklamada bulundu. işte Rize'de maç sonu açıklamaları:

Çaykur Rizespor Antrenörü Bahaddin Güneş, mağlup olunabileceğini ama böyle mağlup olmamaları gerektiğini söyledi.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın cezalı olması nedeniyle 5-3 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Güneş, 8 maçtır galip gelemedikleri için stres altında olduklarını belirtti.

Şu ana kadar maçlarda iyi mücadele ettiklerini ifade eden Güneş, şunları söyledi: ''Demek ki bir şeyleri sahiplenemedik. Oyuncumuz kırmızı kartla dışarıya atılıyor, oyun düzenimiz bozuluyor. Rakip iyi pas yaptı. Oyuncularımızda da belirli bir yerden sonra yorgunluk başlıyor.''

Bu maçtan önce rakibin maçlarını izlediklerini, buna göre tedbirlerini aldıklarını anlatan Güneş, ''Ama yine aynı şekilde gol yedik. Kimseyi suçlamak istemiyoruz ama böyle mağlup olmamalıydık. Demek ki disiplini sağlayamıyoruz'' diye konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise geçen hafta sahalarında mağlup olduktan sonra bu maçın son derece önemli hale geldiğini belirterek, ''Maçın sonucu bizleri son derece memnun etti'' dedi.

Maça şok 2 golle başladıklarını anlatan Özkara, ''Ama sonradan toparlandık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna ağırlığımızı koyduk. Rakibimizin 10 kişi kalması da bize avantaj sağladı. 3-1 mağlup duruma düştükten sonra maçı çevirmek olağanüstü güzel. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Golleri paylaştırarak bütün oyuncularımız atıyor. Bu da güzel bir durum'' diye konuştu.

Özkara, haftaya sahalarında önemli bir maçları olduğunu kaydederek, ''İyi gidiyoruz. Ama önemli olan bunu devam ettirmek. Süper Lige çıkma mücadelesi son haftaya kadar gider'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.