Rize'de Hem Hüzün Hem Sevinç Var!

Rize'de Hem Hüzün Hem Sevinç Var!

Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'da rakiplerin puan kaybettiği haftada avantajı kullanamamanın üzüntüsü yaşanırken...

Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'da rakiplerin puan kaybettiği haftada avantajı kullanamamanın üzüntüsü yaşanırken iki deplasman maçında alınan 4 puanı sevinci yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Cengiz Mataracı, rakiplerin puan kaybettiği haftada kendilerinin de berabere kalarak bu avantajlarını kullanamadıklarını söyledi.

Mataracı, yaptığı açıklamada, bir hafta içerisinde iki deplasman maçını geride bıraktıklarını belirterek, ''Üst üste Karşıyaka ve Sakaryaspor ile mücadele ettik. Bu 2 zorlu maçı 4 puanla geride bıraktık. Elbette puan kaybı yaşamak istemezdik. Ancak, iki deplasmanda 4 puan iyi sonuç'' dedi.

Sakaryaspor deplasmanının beklediklerinden zor geçtiğini ifade eden Mataracı, ''Rakibimiz ligdeki bulunduğu yeri hak etmediğini gösterdi. Çok yüksek tempoda bir karşılaşma oynadık. Sakaryaspor da gol pozisyonları yakaladı. Herşeye rağmen direkten dönen iki şutumuzdan biri gol olsa çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik'' diye konuştu.

Ligde üst sıraları hedefleyen takımların puan kaybı yaşadığını kaydeden Mataracı, şöyle devam etti: ''Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor gibi takımlar puan kaybı yaşadı. Bu hafta kazanan takımın çok büyük avantaj sağlayabileceği bir haftaydı. Ancak biz de ayağımıza gelen fırsatı tepmiş olduk. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada biz de berabere kalarak avantajımızı kullanamadık. Bu da bizim nazar boncuğumuz olsun. İyi bir puanla liderliğimizi sürdürüyoruz.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.