Rize`de Gözler Reis Carvalho`da

Rize`de Gözler Reis Carvalho`da

Çaykur Rizespor kale için rotasını Eduardo Dos Reis Carvalho`ya çevirdi.

Kazak file bekçisi Davit Loriya ile yollarını ayırma kararı alan Yeşil-Mavililer kaleyi emanet etmek istediği Eduardo Carvalho için girişimlerini hızlandırdı. 1 numara için ilk olarak Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Karcamaskas`ı düşünen Rizespor, buna karşın başarılı file bekçisinin kulübü tarafından alacaklarının ödenmesiyle birlikte yeni sözleşme imzalayacak olması nedeniyle rotasını İstanbul Büyük Belediye`den Carvalho`ya çevirdi. Süper Lig`den 1. Lig`e düşen İstanbulspor`un geçen sezon İsviçre`nin Geneo takımından kiralık olarak aldığı Carvalho için görüşmeler başladı.

BONSERVİS 1.5 EURO
Yeşil-Mavili takımın Süper Lig`de kalesini koruyacak adaylardan biri olan Eduardo Dos Reis Carvalho ile görüşmelerini sürdürüyor. Portekiz`li kalecinin transferini çözmek için dört koldan harekete geçen Çaykur Rizepor, menajeri aracılığıyla resmi teklifi ilettikten sonra bonservisi için Geneo kulübüyle pazarlıklara başladı. Geçen sezon İstanbul Belediyespor`un kalesini koruyan ve 33 maçta görev yapan Carvalho`yu renklerine bağlamak isteyen Rizespor yönetimi, Geneo`nun istemiş olduğu 1.5 milyon EURO`luk bonservis ücretini aşağı çekmek için pazarlıklar yapıyor.

SIKI PAZARLIK
Süper Lig`e veda eden İstanbul Büyük Şehir Belediye`den ayrılan Eduardo Carvalho için ısrarını sürdüren Çaykur Rizespor bu transferi en kısa sürede noktalayabilir. Geneo kulübüyle sıkı bir pazarlık masasına oturan Yeşil-Mavililer’in transfer komitesinin önümüzdeki günlerde İsviçre`ye gitmesi bekleniyor. Yeşil-Mavililer teknik direktör Rıza Çalımbay`ın alınmasını istediği başarı file bekçisine Yeşil-Mavili formayı giydirmek için her yolu denerken, Carvalho`nun Rizespor`un yaptığı teklife sıcak bakıyor. Rizespor 1`i yabancı 2`si yerli file bekçisi ile kalesini sağlama almak istiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.