Rize Protokolünden Ç.Rizespor'a Tam Destek

Rize Protokolünden Ç.Rizespor'a Tam Destek

Ç.Rizespor, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Atmacalar bugün gerçekleştirdiği antrenmana Rize Valisi Kemal Çeber, Kulüp Başkanımız Hasan Kartal ve Rize protokolü katıldı.

Ç.Rizespor 13 Mart 2021 Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Atakaş Hatayaspor maçının hazırlıklarına bugün Çaykur Didi Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam etti. 


Teknik direktör Bülent Uygun'un yönetiminde gerçekleşen antrenmana Rize Valisi Kemal Çeber, Kulüp Başkanımız Hasan Kartal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

rizespor-protokol-12.jpg
Teknik ekibe ve futbolculara başarılar dileyen Rize Valisi Kemal Çeber, "Öncelikle Bülent hocamıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bülent Hoca takımın başına geçmesiyle Rize'de yeni bir enerji yarattı. Bu yeni enerji ile yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyoruz.

rizespor-protokol-13.jpg

Buradaki her bir futbolcuyu tüm Rizeliler çok seviyor. Hepsinin çok kıymetli ve yetenekli futbolcular olduğunu biliyoruz. Şanssız bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Rizelilerin futbolculara, yönetime olan güveninde, inancında hiçbir azalma yok. Şanssız bir dönem yaşadığını varsayıyoruz. Rizeli insanlar zoru sever, zoru başarmayı sever. Takımımız her sene bize bu zoru hissettiriyor, ondan sonra da gereğini yapıyor. Bu yılda gereğini yapacağından hiç şüphemiz yok” dedi.

rizespor-protokol-14.jpg
Kulüp Başkanı Hasan Kartal ise futbolculara seslenerek “Bu şehri yönetenler bizle entegre oldu, siz de kendi içinizde birbirinize iyi entegre olur, birbirinizi sever, birlikte mücadele verirseniz bizim başarılı olamayacağımızı hiçbir şey yoktur. Mutlu olalım, huzurlu olalım, başarı kendiliğinden gelir” ifadelerini kullandı.

rizespor-protokol-15.jpg

rizespor-protokol-16.jpg

rizespor-protokol-17.jpg

rizespor-protokol-18.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.