RİZE MASTERLER VE VETERANLAR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

RİZE MASTERLER VE VETERANLAR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü yaklaşık 5 ay süren lig mücadelesinde güçlü Trabzon ve Artvin takımları önünde namağlup şampiyon oldu.

Çift devreli olarak, deplasmanlı oynanan karşılamalar neticesinde, ligin en az gol yiyen ve namağlup takım unvanını kazandı. Oynadığı karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2 beraberlik ile 26 puan topladı. Attığı 28 gole karşı kalesinde 8 gol gördü ve ligi en az gol yiyen takım olarak tamamladı. Son müsabakasını sürmene vali Gürbüz Civelek stadında oynayan Rize Masterler Ve Veteranlar takımı müsabakayı 3 – 2 kazandı.

rize-veteran-1.jpg

Maç sonu düzenlenen kupa töreninde, şampiyonluk kupası    ELİT MASTER LİG organizasyonu başkanı Erkan Soyyiğit  tarafından takım kaptanları İlyas Yeniyazıcı ve Mustafa Hacıfazlıoğlu’na verildi. Ayrıca lig organizatörleri ve Doğu Karadeniz bölge sorumluları Şeref Yerebakan ve Osman Balcı’nın katılımı ile en az gol yiyen kaleci kupası Şaban Çekmiş’e verildi. 

rize-veteran-13.jpg
 Rize Masterler ve Veteranlar takımı kurucuları Abdullah Kalafatoğlu, Gökmen Akbulut ve Selami Kantoğlu’nun yoğun çabaları sonucu 2017 yılında kurulan ve 2021 yılında dernekleşme sürecini tamamlayan Rize Master ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü derneğine her yaş grubundan insanların sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunabileceğini kaydettiler. Rize’nin tanınmış spor ve iş insanları tarafından kurulan RİZE MASTERLER VE VETERANLAR takımı büyüme ve birçok dalda aktif olma çabalarını artırarak devam ettirmektedir.
Kupa töreninden sonra dernek adına açıklamalarda bulunan Abdullah KALAFATOĞLU öncelikle savaşların olmadığı, terörün olmadığı, insanların barış ve sevgi içerisinde yaşadığı, çocuklarımıza daha yaşanabilen bir gelecek bırakabilmek özlemiyle sözlerime başlamak isterim.

rize-veteran-14.jpg

Ekonomik olarak çok zor bir süreçten geçen ülkemizde yaşanan yoğun iş stresini üzerimizden atabilmek ve eskiden beri futbol oynayan iş insanları ve spor insanlarının bir araya gelerek kurmuş olduğumuz derneğin faaliyetleri kapsamında ELİT MASTER LİG futbol ligine katıldık, ligimizde doğu karadeniz bölgesinden Rize, Trabzon ve Artvin illerinden katılan güçlü takımlar arasında ligi namağlup şampiyon olarak tamamladık. Öncelikle takım arkadaşlarımı, centilmence yarıştığımız rakiplerimizi ve organizasyonda görev alan tüm paydaşları tebrik ederim.

rize-veteran-15.jpg

Çok güzel bir organizasyonda çekişmeli ve zevkli maçlar oynadık, takımımızın sportmence, hiçbir rakibini küçümsemeden çıktığı maçlarda Rize’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Yolun sonu çok güzel oldu ve şampiyonlukla taçlandırmak şerefine nail olduk. Derneğimiz kuruluşundan bu yana büyüyerek ve yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlenerek yoluna devam etmektedir. Rize de yaşayan herkesi derneğimize katılmaya ve çeşitli faaliyetlerde bir arada aktivitelere katılmaya davet ediyoruz. Diyerek sözlerini tamamlayan Abdullah KALAFATOĞLU Antalya da yapılacak olan bölgeler şampiyonasına hazırlandıklarını Rize yi orada da en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. 

rize-veteran-16.jpg
Üyelerin tamamen kendi imkanlarıyla faaliyetleri gerçekleştirmeleri açısından örnek teşkil eden RİZE MASTERLER ve VETERANLAR TAKIMINA başarılar dileriz.

rize-veteran-17.jpg
Futbolu hala spor olarak oynamaya devam eden Masterler Ve Veteranlar takımlarına da ayrıca şahşım adına teşekkür ediyorum.gençlerin eskilerden öğrenecek çok şeyleri var. Dün ki Galatasaray Rize maçından sonra bunları söylemeden geçemeyeceğim.
Futbol bir spordur bunu unutan hakemlere duyrulur.

Veteranlar basın :Yasemin ÖZÇELİK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.