Rize Komşuyla Değiş Tokuş Yapacak!

Rize Komşuyla Değiş Tokuş Yapacak!

Rize Komşuyla Değiş Tokuş Yapacak!

Devre arası transferinde kadrosuna takviye yapacak olan Ç.Rizespor’da gözler komşusuna çevrildi.

PTT 1. Ligde teknik direktör değişikliği sonrası iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor’da oynadıkları futbol ile bir çok takımın transfer listesinde yer alan Kosovalı forvet Vedat Muric ve Kamerunlu kanat oyuncu Herve Chamı Rizespor’un yeni gözdeleri oldu.

21 yaşında Türk pasaportuna sahip Kosovalı forvet Vedat Muric 1.94 boyunda. Bu sezon 9 kez fileleri havalandıran dev forvet için Yeşil-mavili takım takas yolu ile bu transferi bitirmek istiyor.
Ç.Rizespor, ayrıca Giresunspor’da bir diğer ileri uç elemanı Kamerunlu oyuncu Herve Chamı için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Yeşil-mavili ekip bu iki oyuncu için yeşil-beyazlı komşusuna Liban Abdi, Gürcü Nika birde kadroda fazla şans bulamayan yerli bir oyuncu vermeyi planlıyor.

Çekil Aradan G.Saray!

Ç.Rizespor’un transfer listesinde yer alan Vedat Muriç’in G.Saray takımı ile adı anılıyor. Sarı – Kırmızılı kulübün Giresunlu Başkanı Dursun Özbek, hemşerisi Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ’ı arayarak Kosovalı oyuncuyu resmen istediği öğrenildi. Başkan Bozbağ, Giresunspor’un paraya ihtiyacı olduğunu belirterek “ Kim daha fazla para veriyorsa Vedat’ı o takıma satarım” dedi. Öte yandan Ç.Rizespor’un bu oyuncular için üçlü paket teklifine sıcak bakan Giresunspor yönetimi bu oyuncularla birlikte yeşil-mavili kulüpten bir miktar para istediği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.