Rize Karcemarskas’ın Peşinde

Rize Karcemarskas’ın Peşinde

Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren başarılı file bekçisini renklerine katmak için harekete geçti

Çaykur Rizespor efsane teknik direktör Mustafa Denizli ile yolarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbay'ın vermiş olduğu transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Mavili camiada herkes yapılacak transferleri büyük bir merak içinde bekliyor. Geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve takımın Süper Lig'e çıkmasına önemli katkı sağlayan kaleci Devit Loriya ile yollarını ayıran Yeşil-Mavililer’de Çalımbay'ın kaleci transferinin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi.

ÖNCELİK KALECİ DE
Bununla da dış transferde önceliği kaleciye veren Çaykur Rizespor'un Gazantepspor'un başarılı file bekçisi Zydrünas Karcemarskas ile yakından ilgilendiği bildirildi. Kulübü ile olan sözleşmesi sona eren ve ekonomik nedenlerden dolayı ayrılmak isteyen Karcemarskas için harekete geçen Yeşil-Mavililer bu oyuncunun menajerini görüşmek için İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Çalımbay ve yönetim Süper Lig için sil baştan yeni bir takım kuracağından transfer politikasını ligi bilen, risk taşımayan oyuncular almak olarak belirledi. Bunun içinde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyorlar. 3 yıldır Gaziantepspor'un kalesini koruyan Zydrunas Karcemarskas, geçen sezon 25 maçta forma giydi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAR
Fizik olarak güçlü, kişilik olarak ağır başlı ve sessiz sakin bir kaleci olan Karcemarskas transferinin gerçekleşmesi durumunda Rizespor'a çok büyük katkı sağlayacağı belirtildi.  Rizespor, Süper Lig için öncelikli kalesini sağlama almak isterken, başarılı file bekçisinin de Rizespor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yeşil-Mavililer’de bir numaralı harekat olan kaleci için transfer komitesi İstanbul'a çağırdığı  Karcemarskas'ın menajeriyle yapacağı görüşmede transferi masaya yatırıp anlaşma yolu arayacak. Öte yandan Rizespor’un  Zydrunas Karcemarskas dışında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Portekizli file bekçisi Eduardo Carvalho ile de ilgilendiği öğrenildi. Yeşil-Mavililer kaleci transferini en kısa sürede gerçekleştirmek istiyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.