RİZE İL ÖZEL  İDARE FUTBOL TAKIMI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

RİZE İL ÖZEL  İDARE FUTBOL TAKIMI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Rize'yi Bölgesel Amatör Lig'in de temsil edecek olan Rize İl özel İdare Futbol kulübü hazırlıkları merkez futbol sahasında sürdürüyor.


Rize'yi Bölgesel Amatör Lig'in de  temsil edecek olan Rize İl özel İdare Futbol kulübü hazırlıkları Teknik direktör Mikail Üzüncü yönetiminde merkez futbol sahasında sürdürüyor.

Pandemi dolayısı ile liglerin başlangıcı ile ilgili bir açıklama henüz yapılmasa da Takım çalışmalarını sürdüren Özel İdare futbol takımı lige kendini hazır tutmak için belirlene programlar dahilinde çalışıyor.
İdmanı Takip eden Rize Özel İdare Futbol Kulübü Sportif direktörü Süleyman Baş Bizler Bal ligi müsabakalarının TFF'nin açıkladığı tarih olan ocak ayı sonunda başlayacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz inşallah şartlar müsait olur müsabakalarımızı oynayıp genç arkadaşlarımızla Rize’mizi en iyi şekilde temsil etme fırsatı buluruz takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz yarın lig başlayacakmış gibi çalışıyoruz gerek teknik ekibimiz gerek se futbolcularımız bu süreci en iyi şekilde çalışarak sürdürüyoruz dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.