Rize Futbola Sevindi Sonuca Üzüldü

Rize Futbola Sevindi Sonuca Üzüldü

PTT 1. Lig'de golsüz sona eren Çaykur Rizespor-Denizlispor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır 0-0 sona eren denizlispor maçından sonra yaptığı açıklamada, futbol adına sahada güzel şeyler yaptıklarını belirterek, ''Ancak bunu skora yansıtamadık. Oyundan çok memnunum. Risk aldık ve her şeyi yaptık. Seyirci futbolu beğendi ve maçtan sonra takımını alkışladı'' ifadesini kullandı.

Maçın henüz ilk dakikasında 3 gol pozisyonundan yararlanamadıklarını kaydeden Korukır, ''Maçın başında skoru 3-0 yapabilirdik. Üzerine koyarak gittiğimiz için mutluyuz. Daha ofansif oynuyoruz. Futbol adına galip geldik, ancak skor adına üzgünüz. Bu akşam çok rahat uyuyacağız çünkü futbolcularım verdiğim bütün görevleri yaptı. İyiye doğru ilerliyoruz'' diye konuştu.

RİZESPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Rizesporlu futbolcu Murat, 8 haftanın en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, “Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kimse en ufak bir eksik bulamaz bugün. Sadece hocamızın da dediği gibi gol olmadı. Belki de 8 haftadır oynadığımız en güzel oyun buydu diyebilirim. Kazanıyorduk ama bu kadar iyi oyun oynayamıyorduk” dedi.

Kenan ise açıklamasında şunları söyledi: “İki takımda oyunu çirkinleştirmeden gayet iyi bir oyun sergiledi. Kazanmak isterdik ama bunu yapamadık. Arkadaşlarımın hepsinin ayaklarına sağlık.”

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise  Rizespor'un iyi bir takım olduğunu ve kendileri açısından maçın keyifli geçtiğini ifade ederek, şöyle devam etti: ''Son bir haftada üç deplasman maçı oynayacağız. Birincisi Çaykur Rizespor'du. Süper Lig'i hak eden takıma karşı bir puan almak çok iyi. Futbolcularımın mücadelesinden çok mutluyum. İki takım da gol pozisyonları yakaladı ama değerlendiremedi. Maç başladığı gibi bitti. Gelecek maçlara daha olumlu bakacağız.''

''PTT 1 Lig'de takım savunmasını iyi yaparsanız ve bireysel hata yapmazsanız her maçı kazanabilirsiniz'' diyen İpekoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: ''Biz de bireysel hatayı az yapıp, topa sahip olup, çabuk ataklarla pozisyon aradık. Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında pozisyon vermedik. Bir puan da güzel.''

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Denizlisporlu futbolcu Veli yaptığı açıklamada, “Rizespor bence ligin en iyi ekiplerinden birisi. Özellikle hücum hattı olarak 1. Ligin üzerinde bir takım. Amacımız puansız dönmemekti. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

İsmail ise açıklamasında, “Bugün puan için geldik buraya. Bunu da başardık. Üç haftalık deplasman serisinin ilk ayağında bir puan aldık. Ben tüm arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.