Rize, Denizli'nin değil Fırat'ın peşinde

Rize, Denizli'nin değil Fırat'ın peşinde

Sezona iddialı başlayan ancak bu sezonda aradığını bulamayan Çaykur Rizespor yönetiminin Mustafa Denizli'ye teklif götürdüğü ve deneyimli teknik adamı takımın başına getirmek istediği haberleri basında yer aldı.

Ancak olayın arka planında ilginç bir detayın olduğu ortaya çıktı. Yeşil Mavili takımda transfer görüşmelerini  sürdüren bir yöneticinin basına , "İran'da görev yapmış deneyimli  bir Türk Teknik Direktör ile temas halindeyiz "  açıklaması , Denizli ismini gündeme yeniden taşımıştı. Ama Rizespor' un hedefinde ki Teknik Adamın; Mustafa Denizli değil, İran A Milli Takımını Ali Dai ile birlikte çalıştıran  ve FC Sepahan kulübünün Asya Şampiyonlar Liginde Teknik Direktörlüğünü üstlenen bir diğer Türk Teknik Direktör Engin Fırat  olduğunu öğrenildi.

Şok Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Engin Korukır ile yollarını ayıran ve liderle arasındaki puan farkı 7'ye çıkan Karadeniz Temsilcisi ligde 23 puanla 7. Sıraya kadar geriledi. Korukır'ın ardından genç, dinamik ve kariyerli bir teknik direktör arayışlarına girişen Çaykur Rizespor yönetiminin hedefinde, takımın başına Engin Fırat gibi Uluslararası deneyimi bulunan bir teknik adamın yer aldığı öğrenildi.   Süper Lig özlemine son vermek isteyen Rizespor yönetimi, takımı  Engin Fırat veya Mustafa Denizli gibi üst düzey isimlerden birine emanet  ederek, başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Fırat son olarak Rumen Galati ve Konyaspor ile masaya oturmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Fırat'ın Rizespor ile anlaşmaya yakın olduğu  ve deneyimli teknik adamla devre arasına girmeden anlaşma sağlanması bekleniyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.