Rize bombaları patlatacak

Rize bombaları patlatacak

Süper Lig'in yeni ekibi transferde suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'den Serdar, Sivasspor'dan Kadir ve RC Lens'in forveti Touzghar transferinde sona yaklaşan Yeşil-Mavililer, bu oyuncuları birkaç gün içinde kadrosuna katacak.

Çaykur Rizespor, hareketli günler yaşıyor. Beklenen transferleri henüz gerçekleştiremeyen Süper Lig’in yeni ekibi gündemde olan Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Serdar Kesimal, Sivasspor’un ön liberosu Kadir Bekmezci ve Fransa Ligue ekibi RC Lens’in forveti Yoann Touzghar’ı kadrosuna katmak üzere. İki sene önce Kayseri’den Fenerbahçe’ye transfer olan ve 25 kez milli olan başarılı defans oyuncuyla teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yaptığı görüşme sonrası ikna ettiği öğrenilirken, Serdar’ın önümüzdeki günlerde Yeşil-Mavili formayı giymesi bekleniyor. Karadeniz ekibinin istediği bir diğer isim de Sivasspor’la sözleşmesi sona eren Kadir Bekmezci. 3 sezondur Kırmızı-Beyazlı formayı giyen başarılı futbolcuyu Çalımbay mutlaka kadroda görmek istiyor. Geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giyen ve bir kez fileleri havalandıran orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve transferin kısa sürede sonuçlanacağı bildirildi.

Forvet Fransa’dan

Forvet hattını da güçlendirmek isteyen Rizespor, Fransa Lig 2 ekiplerinden RC Lens’te forma giyen Cezayir asıllı Fransız yıldız Yoann Touzghar için de girişimlerini hızlandırdı. Kanatlarda da görev alan hızlı stiliyle dikkat çeken başarılı forvet attığı 11 golle takımını ligde tutmayı başarmıştı. Çaykur Rizespor, bu oyuncuları renklerine katarak şov yapmayı planlıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.