Rize Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Lige Hazırlanıyor

Rize Belediyesi bünyesinde kurulan kadın basketbol takımı, transferlerini tamamlayarak aralık ayı içerisinde başlayacak olan bölgesel lig için idmanlarını sürdürüyor.

Rize Belediyesi tarafından Rize'de bir ilk olarak kurulan kadın basketbol takımı, transferleriyle iddialı bir kadro oluşturdu. Basketbol başantrenörü Mehmet Kaputoğlu ve Halil Altuntaş'ın çalıştırdığı "Parkenin Sultanları" liglerin başlamasını heyecanla bekliyor.

1-002.jpg


Hatay'dan Rize Belediyespor'a transfer olan 19 yaşındaki Gizem Avare, "Antrenörlerimi tanıyordum zaten. Buraya onlara güvenerek geldim. Açıkçası kendi gelişimim için iyi olacağını düşündüm. Aynı zamanda Rize'de ilk kuruldu. O yüzden hem burayı daha iyi yere taşıyabilmek için hem de hocalarımın güvenini boşa çıkartmamak için buraya gelmeyi daha uygun buldum. Şu an çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Umarım sezon sonunda da öyle olacaktır" dedi.

2-001.jpg


"Herşey Çok İyi Gidiyor"
Rize Belediyespor'un kendilerine sunduğu imkanlardan oldukça memnun olduklarını ifade edn Avare, "Ben bu kadar düşünmemiştim. Kaldığımız yer çok iyi. Şu an virüsten dolayı dışarı çıkamıyoruz ama izole bir şekilde yaşamımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda iyi bakılıyoruz. Sağ olsun hocalarımız ve başkanlarımız da hiçbir şeyimizi eksik etmiyor. Şu an her şey çok iyi gidiyor. Rahatız, dinlenmemiz yerinde. Başta Belediye Başkanımız Rahmi Metin'e, Başkan Yardımcımız Kemal Genç'e ve Rize Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Köroğlu'na destekleri için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

3-002.jpg


"Hedefimiz Lige Çıkmak"
Rize'ye Adana'dan gelen Tuğçe Mirel ise "Rize'de ilk defa kurulan bir bayan basketbol takımı. Başkanlarımız, antrenörlerimiz, menajerlerimiz hepsi üzerimize titriyor. Çok iyi geçiyor. Hiçbir şeyimiz eksik değil. Her şeyimiz yerli yerinde. Antrenmanlarımıza çok yoğun tempolarda devam ediyoruz. Hedefimiz lige çıkmak" şeklinde konuştu.

4.jpg4-001.jpg4-001.jpg


"Çocuklar 6-7 Ay Spor Yapmadı"
İyi bir jenerasyonu bir araya getirdiklerini ifade eden Rize Belediyespor Başantrenörü Mehmet Kaputoğlu, "1 ayı aşkın antrenman yapıyoruz. Çocuklar pandemi sürecinde 6-7 ay spor yapmadı. O kırılganlığı atlattık diye düşünüyorum. Şimdi antrenmanlarımıza gittikçe tempo yükleyerek belli bir yere getirmeye çalışıyoruz" dedi.

5.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum