RİZE BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI, ALTINEL SPOR’A 56 SAYI FARK ATTI GRUPTA 5'TE 5 YAPTI

RİZE BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI, ALTINEL SPOR’A 56 SAYI FARK ATTI GRUPTA 5'TE 5 YAPTI

Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı, evinde Altınel Spor’u 56 sayı farkla 93-37 mağlup ederek namağlup liderliğini devam ettirdi.

Kadın Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu ekiplerinden Rize Belediyespor, grupta oynadığı 5. maçında Ankara temsilcisi Altınel Spor'u Rize Yenişehir Spor Salonunda 93-37 mağlup etti ve 5’te 5 yaparak namağlup liderliğini sürdürdü.

Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı, Samsun, Ankara ve Kastamonu ekiplerinin yer aldığı A Grubunun ilk periyodunda oynadığı 3 maçı da farklı kazanarak ilk devreyi lider tamamladı.

Grubun ilk maçında Rize’de Samsun ekibi İlkadım Belediyesi’ni 17 sayı farkla 69-52 mağlup eden Rize Belediyespor, daha sonra deplasmanda oynadığı maçlarda Ankara Altınel Spor’u 99-46, Kastamonu İstiklal Yolu’nu ise 88-78 mağlup ederek grupta ilk devreyi namağlup tamamladı.

basket-1.jpg

İkinci devrenin ilk maçında Samsun İlkadım Belediyespor'u bu kez evinde 21 sayı farkla geçen Rize Belediyespor, 74-53 sona eren karşılaşma ile grup liderliğini perçinledi.

basket-12.jpg

Grubun 5. Hafta maçında, deplasmanda 53 sayı farkla mağlup ettiği Altınel Spor’u konuk eden Rize Belediyespor, bu karşılaşmadan da 56 sayı farkla ayrılarak 5. maçında 5. galibiyetini elde etti.

basket-13.jpg

Rize Belediyespor, gruptaki 6. ve son karşılaşmasını Kastamonu İstiklal Yolu ile 1 Mayıs’ta Rize’de yapacak.

basket-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.