Rize Amatörün Flaş Takımı Derepazarıspor, Bu Sezon Baştan Sona Yenilendi ...!

Rize Amatörün Flaş Takımı Derepazarıspor, Bu Sezon Baştan Sona Yenilendi ...!

Derepazarı spor basın sözcüsü Recep Kalça Rize de Derepazarıspor olarak çok farklı projelerimiz var diyerek şöyle devem etti.

Kulübümüz Derepazarıspor olarak.
Başkanımız Derepazarı Beldeye Başkanı Sayın Şaban Kalça öncülüğünde. Bilindiği gibi 3 lige layık futbol tesisleri yaptırıldı.
Bu doğrultuda bu sezon baştan sona yeni bir kadro kurmayı planladık.
Derepazarıspor yönetim kurulu olarak Başkanımız önderliğinde bu sezon mantalitemiz Rize deki ve cevre illerdeki genç futbolcuların onunu açmak Türk futboluna kazandırmak.
Rize deki çok sayıda gençleri Ç.Rizespor takımı alt yapısına aldığını ve geriye kalan gençlerinde sönüp gittiğine gördük bu olumsuzluğu durdurarak.

Biz Derepazarıspor yönetim kurulu olarak kalan genç futbolcuların onunu açmak.
 Bu genç futbolcuları kulübümüzle birlikte geliştirmek içerlerinden öne çıkan başarılı futbolcuları Türk futbolunda daha üst liglere katmak amacındayız.
Bu düşüncemizi Rize de bazı futbolcular ve kulüpler anlamak istemediğini gördük.
Oysa bu camiada var olan herkesin bir birine muhtaç olduğu ortada, hanı bir laf vardır bugün benim başıma yarın senin başına.
Yaptığımız bu oluşumda Rize deki Amatör kulüplerinin yetkililerinin bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.
 
 
Yönetim kurulu olarak biz sezon öncesi duşunduk taşındık yaklaşık beş hoca adayımız vardı bunların içinde çok tecrübeli yıllarca profesyonel liglerde çalışmış Trabzonlu Celal Genç hocayla anlaşma kararı aldık ve anlaştık.
Amacımız genç futbolcukları tecrübeli hocayla eğitmek yeteneklerine yetenek katmak ti.
Bu doğrultuda kadromuza kattığımız 18 yeni transfer yaşları 17 ile 23 yaş arası ve bunların yanlarında bir kaç tecrübeli ağabeyler katarak sezon hazırlıklarına devam ediyoruz.
Kurduğumuz bu genç ve dinamik kadroyla uzun vadeli projelerimiz var. Projemiz Rize amatörden şampiyon olup Bal ligine çıkmak Bal liginden de 3 lige çıkmak istiyoruz.
 
Gecen seneden sadece beş futbolcumuzu kadromuza tutarak 18 yeni transferle toplam 23 futbolcuyla bu sezana başlıyoruz.
Seyirciye zevk verecek sahada arı gibi çalışan Derepazarıspor a yakışan çok değerli teknik kadroyla ve futbolcu topluluğuyla Başkanımız yönetim kurulumuzla bir takım halinde taraftarımızla birlikte şampiyon olup Bal ligine çıkmak istiyoruz.
Camiamıza Türk futboluna Derepazarıspor a hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.