Rize 4. Veteranlar Ligi başladı

Rize 4. Veteranlar Ligi başladı

Herkes İçin Futbol (HİF) kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Rize Futbol İl Temsilciliği tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Veteranlar Ligi, Ekrem Orhon Stadında başladı.

40 yaş üstü sporseverlerin katıldığı ve 10 takımın yarıştığı 4. Veteranlar Ligi’nin ilk gün karşılaşmasına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı.
 
4. Veteranlar Ligi açılışına ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şuba Başkanı Gafur Bayrak, TFF Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu, Herkes İçin Futbol (HİF) İl Temsilcisi Cafer Kuru ile taraftarlar katıldı.
 
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, açılış maçı öncesi takım kaptanlarına ve hakemlere çiçek sunarken maçın başlama vuruşunu da gerçekleştirdi.
 
Ligin ilk maçında Bağdatlı Un takımı Çarşı takımını 1-0 mağlup ederken, günün ikinci karşılaşmasında ise Rizegücü takımı, Sanayi takımını 4-0 mağlup etti.
 
Bu yıl ilk kez tam sahada oynanan müsabakalarda 30′ar dakikalık çift devrede sınırsız oyuncu değişikliğinin yapılabildiği mücadeleler 28 Haziran Perşembe günü sona erecek. 2 Temmuz’da oynanacak yarı final mücadelelerinin ardından 5 Temmuz’da oynanacak final müsabakasıyla şampiyon belli olacak.








Haber:Turgay Ayhan


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.