Rıza Çalımbay İstifanın Eşiğinde

Rıza Çalımbay İstifanın Eşiğinde

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, istediği oyuncuların başka kulüpleri gitmesi nedeniyle istifanın eşiğine geldi.

Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasından sonra Çaykur Rizespor'un teklifini kabul eden ve Karadeniz ekibinin yeni teknik adamı olan Rıza Çalımbay, oldukça stresli günler geçiriyor.

Sivasspor'da 3 sezon çalışan ve oldukça başarılı bir grafik çizen Çalımbay, aradığı huzuru ve transferde başarıyı Rizespor'da bulamadı. Süper Lig'e bu sezon yükselen takımın iskeletini tamamen değiştiren ve 15 yeni transfer isteyen Çalımbay, bu hedefini bir türlü gerçekleştiremedi. Tecrübeli teknik adam transferini istediği tüm oyuncuların başka takımlara gitmesinden dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Rize şehrinin önde gelen isimlerinin de takımdan desteğini bir anda çekmesi, Çalımbay'ı istifaya sürüklüyor. Yeni sezon hazırlıkları başlamasına rağmen kafasındaki hiçbir transferi takıma kazandıramayan Çalımbay, bu nedenlerden dolayı Rizespor'dan istifa edebilir. Yönetimle de arası açılan Çalımbay'ın 1 hafta içinde istediği transferlerin yapılmaması halinde masada bulunan istifasını yönetim kuruluna vermesi bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.