Rakipte son durum

Rakipte son durum

Sakaryaspor galibiyeti ile 3 puan hasretine son veren ancak ortaya koyduğu futbolla umut vermeyen Karşıyaka'da teknik heyet cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Çaykur Rizespor mücadelesinde savunma kurgusunda zorunlu değişiklikler yapacak.

Yeşil-kırmızılı ekipte solbekte görev yapan Ahmet Burak Solakel ile sağbek Murat Akyüz cezalı durumda. Murat Akyüz'ün yerine son iki maçta forma giyen Ayhan'da sakatlanınca savunma kanatları adeta çöktü. Ahmet Burak Solakel'in yokluğunda savunmanın sol tarafında Erhan Kavak'ın forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Sol kanatta görev yapan 24 yaşındaki Erhan Kavak bu sezon 14 karşılaşmada 902 dakika görev yaptı. Rakip fileleri de 1 kez havalandırma başarısını gösterdi.

Savunmanın sağ kanadı için ise iki isim öne çıkıyor. Özgür Bayer ve Ufukhan Bayraktar daha önce bu mevkide görev yapan oyuncular. Teknik patron Mustafa Uğur'un Rizespor karşısına Özgür Bayer'i savunmanın ortasına çekip sağbeke Ufukhan'ı monte edecek. Uğur'un bir diğer formülü ise savunma göbeğinde Mahmut-Ufukhan ikilisini bozmayıp Özgür Bayer'i sağbeke montede etmeyi planladığı öğrenildi.

Öte yandan Karşıyaka'da forvet Şaban Genişyürek'in durumu belirsizliğini koruyor. Golcü oyuncunun durumu yarın yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacak. Yeşil-kırmızılı ekipte Ayhan ve Erdi'nin sakatlıkları sürüyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.