Rakip Sahaya Çıkmadı Kalkandere Maçı Oynanmadı

Rakip Sahaya Çıkmadı Kalkandere Maçı Oynanmadı

Bölgesel Amatör Lig maçında Kalkanderespor ile Aşkale 3 Mart Beldespor arasında oynanması gereken maç, Aşkale 3 Mart Beldespor'un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı.

Kalkanderespor ile yapacakları maç için Aşkale 3 Mart Beldesporlu futbolcuları taşıyan otobüse, ilçeye girdiği sırada bazı taraftarlarca yumurta atıldı. Bunun üzerine Aşkale 3 Mart Beldesporlu futbolcuları taşıyan otobüs, İlçe Emniyet Amirliği binası önüne gitti. Takım yöneticileri, güvenlik talebinde bulundu.

Kaymakam Yunus Emre Altıner ve diğer yetkililer, İlçe Emniyet Amirliği'ne giderek Aşkale 3 Mart Beldespor takımı yöneticileri ile görüştü. Aşkale 3 Mart Beldesporlu yöneticilerin bu şartlarda maça çıkmayacaklarını söylemeleri üzerine İkizdere ve İyedere ilçelerinden takviye polis ekipleri Kalkandere'ye çağrıldı. Ancak Aşkale 3 Mart Beldespor, sahaya gitmedi.

Bu arada maçın başlama saatinde hakem tarafından takımlar sahaya davet edildi. Ancak İlçe Emniyet Amirliği önündeki otobüste bekleyen Aşkale 3 Mart Beldespor takımının sahaya çıkmaması üzerine hakem, maçı tatil etti. Aşkale 3 Mart Beldesporlu futbolcuları taşıyan otobüs de, bir süre sonra Erzurum'a dönmek üzere ilçeden ayrıldı.

Maçla ilgili kararın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda ilerleyen günlerde verileceği bildirildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.