Ptt 1. Ligde Final Haftası

Ptt 1. Ligde Final Haftası

Uche Kalu, "Yarış devam ediyor. Final haftalarına girdik. Bizim tek bir hedefimiz var o da Rizespor`u süper lig`e çıkartmak. Bu yoldan dönüş yok" dedi.

FORVET İDDİALI

Çaykur Rizespor`un golcüleri Uche Kalu, Ousman Jallow ve Cenk Ahmet Karşıyaka maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Cezası nedeniyle Adanaspor maçında oynamayan Uche Kalu, "Yarış devam ediyor. Final haftalarına girdik. Bizim tek bir hedefimiz var o da Rizespor`u süper lig`e çıkartmak. Bu yoldan dönüş yok" derken, futbolda geriye bakılmayacağını söyleyen Jallow ise, "Takım olarak iyi çalışıyoruz. İki haftalık duraklama dönemine Karşıyaka maçıyla son vereceğiz. Alacağımız başarılı sonuçlarla kayıplarımızı telafi edeceğiz" diye konuştu. Ellerini taşın altını koyduklarını ifade eden Cenk Ahmet ise, "Rizespor`un 5 yıllık süper lig hasretini son vermek için canımızı dışımıza takarak mücadele edeceğiz" dedi.

YÖNETİCİ KORAY DENİZ : "TARAFTAR MORAL VERMELİ"

PTT 1.Lig`de oynadığı son 2 maçtan sadece 1 puan çıkaran Çaykur Rizespor, kötü gidişi durdurmanın hesaplarını yapıyor. Karşıyaka karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade eden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Koray Deniz, taraftarların takımına sahip çıkmasını beklediklerini söyledi. Koray Deniz, "Oyuncularımızın şu anda her şeyden çok morale ihtiyacı var. Rizespor olarak bu sezon kesinlikle Süper Lig`e çıkmak istiyoruz. Bunu herkes bilsin. Futbolcu arkadaşlarımız Karşıyaka maçında taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacak. Son iki maçta hesapta olmayan puanlar kaybettik. Bunda hakem hatalarının rolü büyük oldu. İstediğimiz sonuçları alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Artık hedefimiz ligin başında olduğu gibi galibiyet serisi yakalamak. Bunun için tek eksiğimiz moral. Bunu verecek olan taraftarımızdır" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.