PAZARSPOR, TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM TOLGAY KERİMOĞLU İLE ANLAŞTI

PAZARSPOR, TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM TOLGAY KERİMOĞLU İLE ANLAŞTI

PAZARSPOR, TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM TOLGAY KERİMOĞLU İLE ANLAŞTI

Pazarspor, 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden takımı için yeni bir döneme giriş yapmak üzere, İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladı. İstanbul'da gerçekleşen görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varılan tecrübeli hoca, yarın Pazar, Rize'ye gelerek takımının başında göreve başlayacak.

Pazarspor yönetimi, İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile yapılan bu anlaşmanın kulüp için olumlu bir adım olduğunu belirtti. Yeni teknik direktörün deneyimli bir isim olması ve futbol anlayışıyla öne çıkması, Pazarspor'un gelecek hedefleri için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kerimoğlu'nun liderliğindeki Pazarspor, yeni dönemde oyuncularıyla bir araya gelerek hazırlıklara başlayacak. Bu önemli anlaşma, Pazarspor camiasında heyecan yaratırken, taraftarlar ise yeni teknik direktörleri eşliğinde takımlarının başarılı bir performans sergilemesini dört gözle bekliyor. Yapılan bu hamle, Pazarspor'un ligdeki pozisyonunu güçlendirmeyi ve başarı grafiğini yükseltmeyi amaçlıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.